Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdeling for Intensivbehandling af Hjerne- og Nervesygdomme, Rigshospitalet søger overlæge med interesse for at optimere de neurointensive behandlingsforløb.

Afdelingen for Intensivbehandling af Hjerne- og Nervesygdomme søger en overlæge med interesse for det samlede neurointensive behandlingsforløb til en stilling der dækker både Blegdamsvejs-matriklen og Glostrup-matriklen på Rigshospitalet.

Det er et udtrykt ønske at styrke det samlede patientforløb for patienter der initielt modtager behandling på neurointensivafsnittet på Rigshospitalet, Blegdamsvej, og som senere gennemgår respiratoraftrapning og tidlig neurorehabilitering på intensivafsnittet på Rigshospitalets, Glostrup. Med konstruktion af et samlet Neurohus på Glostrup-matriklen vil al rehabilitering i Region Hovedstaden samles på Glostrup-matriklen, hvilket giver muligheder for yderligere integration af funktionerne til gavn for patienterne.Om stillingen:

Stillingen er den første af sin slags i afdelingen, og arbejdet tænkes delt med vekslende 14 dage på Glostrup-matriklen og på Blegdamsvejs-matriklen. Overlægen vil være vagtbærende og funktionen vil primært være tilknyttet intensivpatienterne på de to matrikler. Overlægen vil deltage i den primære triagering og behandling af de neurointensivepatienter på Rigshospitalet, Blegdamsvej og vil herefter bidrage til en glidende patientovergang til respirator aftrapning og den tidlige neurorehabilitering på Rigshospitalet, Glostrup. En integreret del af arbejdet vil være at samordne arbejdsgange og generere synergier mellem de to matrikler med henblik på at gøre patienternes rejse så glat som mulig. Arbejdet vil indbefatte et tæt samarbejde med læger, sygeplejersker samt ergo- og fysioterapeuter på de to afsnit. Der vil være mulighed for videruddannelse indenfor neurorehabilitering.Om dig:

Du er speciallæge i anæstesiologi med interesse for neurointensivbehandling samt neurorehabilitering generelt. Du har et indgående kendskab til patientkategorierne i afdelingen, samt deres behov. Viden om respirationspatofysiologi, dysfagi eller kroniske smertetilstande vil være en fordel, ligesom forskningserfaring vil være en væsentlig ballast at kunne bibringe stillingen. Organisatorisk erfaring vil være værdsat, da jobbet til dels består i at binde den neurointensivebehandling på Rigshospitalets to matrikler tættere sammen.

Som person er du nysgerrig men også målrettet i forhold til at udvikle egne og øvrige personales kompetencer og du er ambitiøs på patienternes vegne. Du er klar til at drive forandringer – både de faglige og de organisatoriske for at sikre patienternes overordnede forløb og outcome.Om Afdelingen for intensivbehandling af hjerner og nerver:

Afdelingen for intensivbehandling af hjerner og nerver har funktioner på to matrikler; Blegdamsvej og Glostrup. Afdelingen varetager alle anæstesiologiske ydelser til de højtspecialiserede funktioner inden for neurofagene på Blegdamsvej, dvs. både anæstesi og neurointensivbehandling, samt intensivbehandlingen på afsnit13, Rigshospitalet Glostrup.

Neurointensivafsnittet er landets største og står i september 2020 for at flytte ind i den nybyggede Nordfløj på Rigshospitalet Blegdamsvej. I Nordfløjen står 20 state of the art-enestuer klar til at modtage de ca. 900 patienter vi behandler hvert år. Afsnittet varetager intensivbehandling af børn og voksne med CNS-sygdomme - fortrinsvis traumatisk hjerneskade, intrakranielle blødninger og tumorer, høje rygmarvslæsioner, status epilepticus og Guillain-Barré syndrom. I afdelingen arbejdes der struktureret med indførelse af multimodal neuromonitorering som basis for bedre patientbehandling. Afdelingen er desuden dybt involveret i udvikling af organdonationsområdet

Intensivafsnit 13, Rigshospitalet Glostrup har 5 intensivpladser. Intensivafsnittet varetager intensivbehandling af medicinske og neurologiske patienter fra klinikkerne på RH Glostrup og varetager desuden højtspecialiseret tidlig neurorehabilitering. Videreudviklingen af denne funktion er godt i gang med en dyb involvering i opbygning af et samlet neurorehabiliteringshus og visionen om sammenhængende patientforløb som den styrende faktor.

Neuroanæstesiafsnittet yder anæstesi- og operationsassistance på 5 operationslejer og 2 neurointerventionslejer, herunder ca. 300 børneanæstesier om året. Særligt området vedrørende epilepsi- og parkinsonkirurgi er under udvikling. Der ydes anæstesi til et voksende antal neuroradiologiske interventioner (p.t. ca. 500/år) og MR-scanninger (p.t. ca. 700/år, fortrinsvis børn) med anæstesideltagelse, samt til ECT-behandlinger. Et højtspecialiseret opvågningsafsnit med 9 pladser varetager omkring 3500 opvågningsforløb/år og er både fysisk og organisatorisk placeret i tæt sammenhæng med neurointensivafsnittet.

Afdelingen for Intensivbehandling af Hjerne og Nerver er præget af en høj faglighed med en række dygtige og fagligt ambitiøse læger, og har løbende speciallæger på SSAI-uddannelserne i børneanæstesi og intensivbehandling samt Perioperative Medicine and Management (POMM). Endvidere opstartes der en neurointensiv fellowship-uddannelse i afdelingen. Alle læger i afdelingen varetager egne ansvarsområder i samarbejde med ledelsen og bidrager til den faglige og organisatoriske udvikling. Afdelingen er præget af et tæt og godt samarbejde faggrupperne imellem samt med vores nærmeste samarbejdspartnere; – neurokirurger, neurologer, rygkirurger, terapeuter, medicinere og interventionsradiologer.Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med den gældende overenskomst.Om stillingen

Ansættelsen placeres i Afdeling for Intensivbehandling af Hjerne og Nerver, Neurocentret, Rigshospitalet med delt tjeneste mellem Blegdamsve-j og Glostrup-matriklerne.

Ansættelse per 1. december 2020 eller efter aftale.Ansøgning

Ansøgningen skal udformes således, at dine kompetencer inden for de 7 lægeroller fremgår, jf. Sundhedsstyrelsens publikation ”De syv lægeroller”

Yderligere oplysninger, samt stillingsbeskrivelse, kan fås hos

Ledende overlæge Niels Risør Hammer:

3545 1490 / 4094 6555 / Niels.risoer.hammer@regionh.dkAnsøgningsfrist fredag den 18 september 2020 kl. 12.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.