Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsjordemødre til Fødegangen - Herlev Hospital

Er du vores nye afdelingsjordemoder fra 1. november 2020?

Klik på billedet og hils på en af dine kommende kolleger, som fortæller mere om jobbet
Vi sætter yderligere fokus på det faglige læringsmiljø, og intensiverer den faglige sparring og supervision af vores jordemødre. Derfor søger vi afdelingsjordemødre, til at hjælpe os med opgaven.

Vi opnormerer i afdelingsjordemoderfunktionen, så der døgnet rundt er 2 afdelingsjordemødre i vagt, og dermed tid til faglig sparring og udvikling. Vi ønsker at sætte fokus på det samlede patientforløb, hvorfor vi fremover vil arbejde med pp.-med forløb og patientflow.

Som afdelingsjordemoder skal du have både godt humør og bred klinisk erfaring, og du skal brænde for at hjælpe nye borgere til verden på en stor afdeling med et stærkt fagligt miljø.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer med arbejdstid i 12 timers vagter hele døgnet.

Du får skræddersyet introduktion

Som vores nye afdelingsjordemoder får du tilrettelagt dit helt eget introduktionsprogram, så du er 100 procent rustet til at udfylde din nye funktion. Programmet tilrettelægges efter dine kvalifikationer og kompetencer. Udover en grundig introduktion til hele afdelingen, vil du i en periode gå i følgevagt med kollegaer. JOIN, som vores introduktionsprogram hedder, hjælper dig med at komme godt i gang og blive en uundværlig del af vores faglige og sociale miljø. Som afdelingsjordemoder indgår du i et team med hele gruppen af afdelingsjordemødre, og du vil i dagtimerne have en makker fra gruppen, som du hele tiden kan sparre med.

Udover solid introduktion har vi løbende supervision, karriereplanlægning og kompetenceudvikling, ligesom vi snarligt indfører en lønmodel baseret på kompetencetrin.

Du kommer til at arbejde i et tæt, tværfagligt miljø

Vi lægger vægt på at samarbejde på tværs af fag, fordi vi gerne vil gøre vores bedste for familierne både før, under og efter fødslen. Vi samarbejder derfor tæt med de afsnitsledende overlæger for fødegangen og fødemodtagelser og akutmodtagelsen for gravide, samt den fagligt ansvarlige overlæge i afdelingen. Samarbejdet fordrer respekt og hensyn, men giver os til gengæld spændende og rummelige fællesskaber. Vi afholder tea-time-møder to gange om ugen, hvor vi vender dilemmaer, input og videndeling - og på vores tværfaglige konferencer er læringsrum også et tilbagevendende punkt.

Du skal arbejde i spritnye rammer

Hver eneste fødsel skal være en god og tryg oplevelse, så de små nye liv kan få den bedst tænkelige start. Det kræver et godt og konstruktivt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til afdelingens trivsel - også når vi løber stærkt.

I 2021 flytter vi ind i det flotte, nybyggede Kvinde-Barn-Center. Når gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling, fødeklinik og barsel- og svangerafsnit flytter over i den nye bygning, giver det nye og spændende muligheder for vores måde at arbejde på, og vi er i fuld gang med at planlægge og træne nye arbejdsgange.

Vil du høre mere?

Du er velkommen til at kontakte nedenstående hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Vicechefjordemoder Signe E. Landorph på tlf. 29213958

Vicechefjordemoder Louise Wenzel på tlf. 38688987

Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 20366903.

Ansøgningsfrist

mandag den 21. september 2020

Samtaler forventes afholdt

mandag den 28. september 2020

Se også https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/graviditet-og-foedsel/Sider/default.aspx

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du bedes sende via linket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.