Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge

Med et ansættelsesområde, der omfatter Region Hovedstaden, med tjeneste ved Rigshospitalet, HovedOrtoCentrets Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

HovedOrtoCentret omfatter følgende afdelinger:
Afdelingen for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling hvorunder Læbe-ganespalte Centret ligger, Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning, Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Afdeling for led- og knoglesygdomme, Afdeling for kæbekirurgi, Afdeling for Øre-næse-halskirurgi og Audiologi, Afdeling for Øjensygdomme.

Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling dækker næsten alle aspekter af det plastikkirurgiske speciale. Klinikken har et udstrakt samarbejde med alle kirurgiske specialer på Rigshospitalet.

Stillingen ønskes besat med speciallæge med en bred uddannelse inden for plastikkirurgi. Ansøgeren vil få hovedfunktion inden for ekspertområde Brandsårsbehandling, desuden vil speciallægen få funktion inden for alle klinikkens ekspertområder, specielt også indenfor det transkønnede område, men naturligvis også med mulighed for opdyrkning af specielle interesseområder.

Der vil blive lagt speciel vægt på, at ansøgeren har vist interesse for brandsårsbehandling, samt har ønske om oplæring inden for dette område. Der lægges desuden vægt på, at ansøgeren kan dokumentere undervisningserfaring med hensyn til at kunne varetage præ- og postgraduat uddannelse. Stillingen er forbundet med formaliseret vagt/vagtforpligtelse.

Ansøgningen skal udformes i henhold til de 7 lægeroller, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for kompetenceområderne: kommunikation, samarbejde, ledelse / administration, sundhedsfremme, akademikerrollen og professionalisme.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til fælles akademisk overenskomst med tilhørende organisationsaftale for afdelingslæger indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Stillinger i Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Michael Vestergaard på tlf. 35 45 89 79.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitae, indeholdende dokumentation af plastikkirurgisk erfaring, samt publikationsliste med angivelse af de ti vigtigste publikationer. Øvrige publikationer rekvireres, såfremt det måtte ønskes.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 23. oktober 2020 kl. 12.00.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.