Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge, Center for Spiseforstyrrelser ambulatorium, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC), Region Midtjylland

Stillingen er en fuldtidsstilling og er til besættelse fra 1. september 2018 eller snarest derefter.
 
Kvalifikationer
Stillingen kan søges af speciallæge i psykiatri eller yngre læger under videreuddannelse i psykiatri, som forventes at opnå speciallægeautorisation i 2018.
 
Center for Spiseforstyrrelser ambulatorium (CfS-amb)
Center for Spiseforstyrrelser ambulatorium er et specialafsnit med højt specialiseret funktion for behandling af anoreksi og bulimi, og er en del af det Børne- og Ungdomspsykiatriske Center i Region Midtjylland. Ambulatoriet varetager den hospitalsbasere­de tværfaglige psykiatriske behandling af patienter med moderat til svær spiseforstyrrelse i Region Midtjylland. Ambulatoriet består af et ambulatorium for voksne patienter med et tilhørende daghospital samt et børne- og ungeambulatorium.

I Herning er der et ambulatorium og et daghospital. Ambulatorierne i Risskov har højt specialiseret funktion for behandling af spiseforstyrrelser.

Center for Spiseforstyrrelsers sengeafsnit er en specialiseret sengeafdeling med 14 senge til indlæggelse af anoreksipatienter. Sengeafdelingen har højt specialiseret funktion for behandling af anoreksi under indlæggelse. Der er et tæt samarbejde mellem CfS-amb og CfS-seng. Du kan læse mere om CfS på www.spiseforstyrrelser.net

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø
  • Fagligt kompetente, engagerede medarbejdere og høj grad af videndeling
  • Tværfagligt samarbejde med ansvar for fagsupervision
  • Mulighed for individuel- og gruppesupervision
  • Mulighed for deltagelse i faglige kurser/aktiviteter
  • God mulighed for at indgå i forskning.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos overlæge i afsnitsledelsen Kristian Rokkedal, 2931 2558, krisrokk@rm.dk eller sygeplejerske i afsnitsledelsen Malene Coulthard, 2920 8516, malene.coulthard@rm.dk. Se også CfS' hjemmeside: www.spiseforstyrrelser.net

Ansøgningsfrist: 23. april 2018
Ansættelsessamtaler: I løbet af ugerne 21 og 23, 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomsten indgået mellem Danske Regioner i Danmark og Foreningen af Yngre læger. Der er mulighed for forhandling vedr. evt. kvalifikationstillæg.

I centeret hjælper vi hinanden på tværs af afsnittene. Du kan derfor komme til at udøve funktioner på andre afsnit end dit stamafsnit.

BUC i Risskov har et selvstændig bagvagtslag og afdelingslægerne indgår heri (vagt udenfor tjenestestedet).

Yderligere oplysninger kan også fås ved henvendelse til:
Ledende centeroverlæge Jens Buchhave, 7847 3001, jens.buchhave@ps.rm.dk.
 
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV) og gældende autorisationsbevis. De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format.
 
Om Børne og Ungdomspsykiatrisk Center
BUC er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midt. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUC består af 7 kliniske afsnit fordelt i Risskov, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et sekretariat i Risskov. Den overvejende del af behandling sker ambulant. BUC dækker fire hovedområde er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.  Centeret modtager årligt 4619 eksterne henvisninger og der er kontakt med 7500 unikke cpr.nr.(2016) Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og ca. 550 medarbejdere.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her