Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge eller overlæge søges til Tværfagligt Smertecenter, Rigshospitalet, Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte, Neurocentret, med ansættelse per 1. juni 2021 eller efter aftale

Vi søger en speciallæge med interesse for tværfaglig smertebehandling til fastansættelse i en stilling som afdelings- eller overlæge. Erfaring på området, eventuelt suppleret med formaliseret uddannelse, vil være en fordel, ligesom dokumenteret erfaring og kompetence indenfor smertebehandling vil blive vægtet.

Om afdelingen

Tværfagligt Smertecenter er et ambulatorie, hvor vi behandler patienter med komplekse, langvarige nonmaligne smerter ud fra en bio-psyko-social smerteforståelse. Behandlingen er tværfaglig og foregår i samarbejde med andre faggrupper (fysioterapeuter, psykologer, sekretærer, socialrådgivere og sygeplejersker).

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte består af 4 afsnit: Afsnit for Dagkirurgi og Opvågning, Afsnit for Anæstesi og Respirationscenter Øst beliggende på Rigshospitalet, Glostrup og Tværfagligt Smertecenter på Rigshospitalet, Ole Maaløes vej. Der er planer om flytning af Tværfagligt Smertecenter til Glostrup. Der er et tæt samarbejde med Afdeling for Intensiv behandling af Hjerne- og Nervesygdomme på Glostrupmatriklen.

Vi har på Tværfagligt Smertecenter tradition for at bidrage til viden om smertetilstande og har bl.a. flere ph.d.-studerende tilknyttet samt flere forskningsprojekter. Der vil således være rig lejlighed for deltagelse i forskningsaktiviteter – både i samarbejde med personale internt i afdelingen, såvel som i projekter med andre afdelinger.

Vores forventninger til dig

Da patienter med langvarige smerter forekommer hos alle patienttyper, er speciale ikke afgørende. Lægerne i afdelingen har hidtil været anæstesiologer, men vi søger bredt i andre relevante specialer. Vigtigst er at du har empati for denne gruppe patienter og deres problemstillinger. Du skal ligeledes kunne arbejde selvstændigt med mulighed for supervision. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper– og skal derfor have gode samarbejdsevner.

Din tilgang er imødekommende, og du er innovativ og iderig – og har mod på at facilitere udvikling. Tværfagligt Smertecenter, Rigshospitalet er i en proces med mange nye patientrettede tiltag hvor det forventes at du vil være en aktiv deltager. Det drejer sig blandt andet om undervisning af patienter i langvarige smertetilstande. Undervisningserfaring og gode kommunikationsevner vægtes derfor også højt.

Patienten vil til hver en tid have dit fokus, og netop med patienten i centrum arbejder vi med værdibaseret sundhed, hvor patientforløb i fremtiden kan tænkes anderledes. Vi er en afdeling i udvikling med plads til fleksibilitet og nysgerrighed.

Om ansættelsen

Ansættelsen placeres i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte, Neurocentret, Rigshospitalet med tjeneste i Tværfagligt Smertecenter.

Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med den gældende overenskomst.

Stillingen er weekend- og vagtfri.

Ansøgning

Hvis dette er noget for dig skal din ansøgning udformes således, at dine kompetencer inden for de 7 lægeroller fremgår, jf. Sundhedsstyrelsens publikation De syv lægeroller”

Yderligere oplysninger, samt stillingsbeskrivelse, kan fås hos:

Ledende overlæge Rune Vedelsdal, tlf. 3863 4917, Rune.Vedelsdal@regionh.dk

Ansøgningsfrist: mandag den 12. april 2021 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler planlægges afholdt hurtigst muligt derefter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.