Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge i Intern medicin: Lungesygdomme

En stilling som afdelingslæge i intern medicin: Lungemedicin, Medicinsk afdeling, Regionshospitalet Horsens til besættelse den 1. december 2020 eller efter aftale.
 
Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Horsens søger efter speciallæge i intern medicin; Lungemedicin, som har drive og lyst til at være med til at videreudvikle det lungemedicinske område i Horsens.
 
Ved Regionshospitalet Horsens består lungeteamet af 4 speciallæger og 3 HU-læger i lungemedicin.  Vi har et tæt og velfungerende tværfagligt samarbejde med specialiserede sygeplejersker og terapeuter.  Vi driver i fællesskab en særdeles velfungerende lungemedicinsk klinik, en højt specialiseret genoptræning af lungepatienter samt et sengeafsnit i rivende udvikling. I Lungemedicinsk klinik arbejder vi som et selvorganiserende team.
 
I hele Medicinsk Afdeling fokuseres på faglig kvalitet og udvikling i en kultur præget af tillid, respekt og humor.
 
Vi tilbyder

  • En velfungerende speciallægegruppe hvor det faglige fællesskab og samarbejde er prioriteret
  • En flad ledelsesstruktur med gode muligheder for at få afprøvet og implementeret nye tiltag
  • Et godt tværfagligt miljø på Medicinsk Afdeling
  • En afdeling hvor vores samarbejde med både interne og eksterne vægtes højt
 
Vi leder efter en kollega som
  • Er innovativ og interesseret i faglig udvikling
  • Er motiveret for at indgå i tætte tværfaglige teams
  • Har gode faglige og sociale kompetencer
  • Vil deltage i at uddanne yngre læger og sygeplejersker inden for lungeområdet
Stillingen indeholder vagtforpligtigelse i speciallægevagtlaget som tilstedeværelsesvagt. Derudover deltager afdelingslægen sammen med afdelingens øvrige speciallæger i stuegang i weekend og på helligdage både i medicinsk afdeling og som medicinsk læge i Akutafdelingen.
 
Medicinsk Afdeling
Medicinsk afdeling er en intern medicinsk afdeling med funktioner på 2 matrikler i Horsens og Skanderborg Sundhedshus. Afdelingen har i alt 68 sengepladser plus 8 årstidsvarieret sengepladser, et dagafsnit i tilknytning til sengeafsnittet samt der foregår stor ambulant virksomhed. Medicinsk Afdeling dækker specialerne endokrinologi, kardiologi, lungemedicin, gastroenterologi/hepatologi, geriatri og reumatologi. Desuden driver Nyremedicinsk Afdeling, AUH et dialyseafsnit pa° Regionshospitalet Horsens.
 
Medicinsk Afdeling modtager uselekterede medicinske patienter, der henvises fra praktiserende læger, andre afdelinger og hospitaler – akut eller efter visitation.
De akutte hjertemedicinske patienter modtages direkte i Hjertemedicinsk Sengeafsnit . Øvrige akutte patienter modtages hovedsageligt via hospitalets akutafdeling.
 
Undervisningsforpligtelse
Medicinsk afdeling er klassificeret til 15,5 hoveduddannelsesforløb i intern medicin - heraf 2 i lungesygdomme - 5 hovedforløb i almen medicin og 13 introduktionsstillinger.  Det påhviler afdelingslægen at deltage i uddannelsen af disse læger.  Herudover undervises medicinstuderende og Medicinsk afdelings eget personale.
 
Der er mulighed for at deltage i forskningsarbejde.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  Stillingen er omfattet af lokal løndannelse og aflønningen skal forhandles med relevant organisation. 
 
Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.
 
Ansøgning
Ansøgning struktureres omkring speciallægens 7 roller. Ansøgning, CV og anden dokumentation uploades og fremsendes elektronisk.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den: 23. oktober 2020
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Thomas Hahn tlf. 7842 6651 eller overlæge Jakob Lager tlf. 7842 6674

Se nærmere om Regionshospitalet Horsens på  www.regionshospitalet-horsens.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.