Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFDELINGSLÆGE I KARKIRURGI

Tænker du "Patienten først" ?

Er du ambitiøs og tilstræber høj kvalitet i behandlingen af de karkirurgiske patienter og vil du gerne være en del af et dynamisk team, der målrettet arbejder med at yde kvalitet på alle niveauer i behandlingen - er du måske vores nye kollega.

Vi kan tilbyde dig, at blive:

  • Fagligt udfordret på næsten alle højt specialiserede- og regionsfunktioner indenfor karkirurgien.
  • En del af det karkirurgiske lægeteam, der for nuværende består af 1 professor, 6 overlæger, 2 afdelingslæger og 5 intro- eller hoveduddannelseslæger.
  • En del af det team, der sammen med interventionsradiologerne udfører endovaskulære behandlinger, herunder hybrid operationer i afdelingens multifunktionelle operationsstue.
  • En del af det team, der i et multidisciplinært samarbejde med radiologer, kardiologer, hjertekirurger og anæstesiologer tilbyder traditionelle åbne og endovaskulære operationer på hele aorta fra hjerteklap til bifurkatur 24/7/365.
  • En del af det team, der foretager anlæggelse af dialyseadgangsveje, udfører nyretransplantationskirurgi - og i øvrigt har døgndækning 24/7/365 på udtagning af nekronyrer i Region Syddanmark.
  • En del af et innovativt forskningsmiljø, hvor fagets professor er primus motor for flere eliteforskningsprojekter og vejleder for mange ph.d. studerende.
Vi kan ikke mindst tilbyde dig, at blive afdelingslæge i en afdeling hvor der er tradition for gensidig respekt, en uhøjtidelig omgangstone, korte kommandoveje og med plads til humor. En afdeling med respekt for høj faglighed og ordentlighed i det vi siger og gør og hvor der arbejdes målrettet med patient- og pårørende inddragelse.

Vi ønsker du har følgende kvalifikationer:

  • Speciallæge i karkirurgi.
  • Vi har et tæt samarbejde med flere tilgrænsende specialer i et endovaskulært aortacenter. Det vil derfor være ønskeligt hvis du har særlige kompetencer eller interesse i endovaskulær behandling.
  • Vi forventer, at du selvstændigt kan bidrage med forskning der understøtter afdelingens udvikling.
 

Der vil ved ansættelsen blive lagt vægt på de 7 speciallæge kompetencer og ansøgningen bør derfor udformes med udgangspunkt i den. Faglig funktionsbeskrivelse for afdelingslæge i karkirurgi kan rekvireres på mail helle.bondo.hansen@rsyd.dk.

Om os:
Afdeling T er Region Syddanmarks højtspecialiserede afdeling indenfor hjerte-, lunge- og karkirurgi og behandler udover borgere fra Region Syddanmark også borgere fra Region Sjælland.

Årligt behandles ca. 4000 patienter og der er ca. 11.000 ambulante besøg. Vi har 2 heldøgns-sengeafsnit, et daghospital til modtagelse af dagkirurgiske og stationære patienter, et  fælles ambulatorium og et operationsafsnit med 7 operationsstuer.

Afdelingen har en normering på knap 190 fuldtidsstillinger. Vi arbejder strategisk med udvikling af afdelingen indenfor OUH's overordnede udviklingsplan. Region Syddanmarks værdigrundlag er implementeret og vi er en aktiv partner i arbejdet frem mod etablering af NYT OUH.
Yderligere informationer:
Stillingen aflønnes efter overenskomsten mellem ansøgers faglige forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse, hvilket betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forvetninger til dit lønniveau.

Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed, og enhver ny ansættelse indebærer 3 måneders prøvetid. Der gøres opmærksom på, at OUH er en røgfri arbejdsplads.

Spørgsmål til stillingen:
Ved spørgsmål til stillingen kontakt da funktionsansvarlig for den karkirurgiske sektion overlæge Cengiz Akgül på mail cengiz.akgul@rsyd.dk, tlf. nr. 4023 8959 eller ledende overlæge Gert Lerbjerg på mail gert.lerbjerg@rsyd.dk, tlf. nr. 2170 9646.

Ansøgningsfrist er den 19. februar 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtale afholdes i uge 9. Husk at påføre jobnr. 202688.

Vi glæder os til, at høre fra dig.

 
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her