Afdelingslæge i kirurgi til Mave-, Tarm- og Brystkirurgi, Regionshospitalet Viborg

En stilling som afdelingslæge i kirurgi ved Hospitalsenhed Midt, Mave-, Tarm- og Brystkirurgi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
Afdelingslægen skal være interesseret og primært arbejde med benign kirurgi i øvre gastrointestinal kanal.
 
Vagten er 9-skiftet, bagvagt døgndækkende som tilstedeværelsesvagt. Desuden er der stuegangsvagt lørdag og søndag. Foruden bagvagten, er der døgndækket mellemvagt.
Alle ugens 7 dage bliver forvagten passet af akutafdelingen fra 8-23.  Den kirurgiske/gastroenterologiske bagvagt er døgndækkende i tilstedeværelsesvagt. Bagvagten dækker mammakirurgi fra 15-8.
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.
 
Om afdelingen
Mave-, Tarm- og Brystkirurgi har ud over kirurgisk gastroenterologi også egen sektion med mammakirurgi.
 
Afdelingen er opdelt i 4 teams: øvre gastroenterologi, colonkirurgi, akut- og dagkirurgi.
Afdelingslægen indgår i øvre gastroenterologi teamet.
 
Afdelingen prioriterer undervisning og forskning. Der etableres hvert semester sædvanligvis 1-2 dage med operative øvelser på grise på Forskningsinstitutionen Foulum. Yngre læger i uddannelsesstillinger deltager på skift. På afdelingen er ansat en forskningsansvarlig overlæge og ansøgere med interesse og erfaring i forskning vil blive foretrukket.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Mave-, Tarm- og Brystkirurgi.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Einar Pahle, tlf. 7844 6301 eller oversygeplejerske Helle Skytte tlf. 7844 6302.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende dokumentation for uddannelse, specialuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. skal sendes elektronisk og være os i hænde senest mandag den 5. marts 2018.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingslæge til Ambulatorium for Mani og Depression

AUH Afd Q - Ambulatorie for Mani og Depression

Aarhus
Afdelingslæge til Ambulatorium for Mani og Depression, Unipolar Team, Afd. Q AUH Risskov.Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse pr. 01.04.18 eller snarest muligt. Vi søger en engageret speciallæge, som vil være med til at vider...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Distriktslæge til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland, Skive

Civile stillinger

Er du speciallæge, og har du lyst til at anvende dine færdigheder på en ny og udfordrende måde? Vil du være en del af distriktets virke sammen med vores frivillige hjemmeværnssoldater så er det dig, vi søger nu? Om os Hjemmeværnets mission er at bid...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Afdelingslæge, Lungemedicinsk Afdeling LUB, Aarhus Universitetshospital

Lungemedicinsk Afdeling LUB

En stilling som afdelingslæge ved Lungemedicinsk Afdeling LUB, Aarhus Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. maj 2018 eller snarest derefter. Lungemedicinsk Afdeling er specialafdeling for lungemedicin og varetager regions- og højt special...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Reservelæge i introduktionsstilling til Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg

Kvindesygdomme og Fødsler

Viborg
En reservelæge i introduktionsstilling i gynækologi obstetrik med stillingsnr. 6630-03-38-i-01, ved Hospitalsenhed Midt, Kvindesygdomme og Fødsler, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse 1. juli 2018, eller efter aftale. Stillingen er en ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Speciallæger til Patologi, Regionshospitalet Viborg

Patologi

Viborg
To stillinger som overlæger eller afdelingslæger ved Hospitalsenhed Midt, Patologi, Regionshospitalet Viborg, er ledige til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge. Om stillingerneVi ønsk...