Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge i Plastikkirurgi ved Plastik og Brystkirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital (SUH), Roskilde, søger to afdelingslæger til plastikkirurgien med en variable ansættelsesdato mellem den 1. maj og den 1. oktober 2021.

Vores afdeling er i en rivende udvikling og vi søger afdelingslæger, der vil være med til at styrke vores hold og være med til at udvikle særlige kliniske fokusområder i afdelingen.

Principielt kan vi tilbyde 5 forskellige fokuseringsområder kandidaterne frit kan vælge:

  • Kirurgi efter massivt vagttabt (MWL). Udvikling af vores nye MWL-program med faste elektive operationsdage og en særlige ambulatorisk konsultationstid. Programmet skal undgå behov for udvisitering og vil støtte relateret forskningsaktiviteter.

  • Melanom og non-melanoma hudkræft. Fokusområdet inkluderer afdelingens præsens på de forskellige MDT-konferencer sammen med de områdeansvarlige overlæger. Kirurgisk ligger hovedfokus på de store onkoablative indgreb (bl.a. halsglandelexairese, ileo-inguinalexairese). Afdelingen støtter forskningsaktiviteter indenfor området.

  • Rekonstruktive mikrokirurgi. Afdelingen er i gang med at etablere et eget mikrokirurgisk program i Region Sjælland. Der er ansat internationale eksperter, som alle har bred operativ og videnskabelig, mikrokirurgisk erfaring, dækkende hele spektret af rekonstruktiv mikrokirurgi. Kandidaten vil være en vigtig del af etableringen af det nye, mikrokirurgiske træningscenter og vil tillige blive tilbudt internt og eksternt mikrokirurgisk fellowship.

  • Hidrodenitis suppurativa (HS). Området er i rivende udvikling og der er stort klinisk og videnskabeligt fokus på HS på SUH, som har landsfunktion i behandling til disse komplekse patienter. Kandidaten vil være ansvarlig for vores tværfaglige MDT-konference, som afholdes sammen med dermatologisk og kirurgisk afdeling. Innovative terapikoncepter muliggør anvendelse af mange plastikkirurgiske teknikker i et nytænkende og tværfagligt set up af internationalt standard.

  • Onkoplastisk kirurgi og brystkirurgi. Vores afdeling omfatter et stort brystkirurgisk afsnit, som tilbyder et certificeringsforløb i brystkirurgi til en plastikkirurgisk afdelingslæge. Særlig fokus ligger her på brystkræftbehandling og især på onkoplastisk brystkirurgi.

Afdelingen har afsluttet en rekrutteringsproces med fokus på meget erfarende overlæger, som styrker og støtte de 5 forskellige søjler. Derfor er det nu et ideelt tidspunkt at besætte de nævnte fokusområder med motiverede afdelingslæger, som ønsker at forme et fagområde i en ny, hastigt voksende universitetsafdeling. Situationen giver kandidaten luft og plads til at udvikle sig under supervision af erfarne kolleger og inden for et klinisk område, der har fokus på såvel et excellent arbejdsmiljø som stor faglighed.

Dine Kvalifikationer

  • Speciallæge i plastikkirurgi
  • Bred plastikkirurgisk erfaring
  • Høj grad af motivation og vilje til at lægge en ekstra indsats for at realisere dine visioner
  • Erfaring og interesse i kvalitetssikring og forskning
  • Interesse for uddannelse/supervision og undervisning

Vagt og forskning

Deltagelse i vagt (hjemmevagt) på det plastikkirurgiske afsnit (rådighedsvagt fra bolig i et for tiden 8-skiftet rul) aftales nærmere ved eventuel ansættelse.

Afdelingen har stort fokus på udviklingen af sine forskningsstrukturer og er knyttet til Københavns Universitet. Kliniske lektorer, jævnlige forskningsmøder, nationale og internationale forskningskooperationer og en intern forskningsrotation er eksempler, der viser vores prioritering af forskning.

Ansøgning

Vi bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.