Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge i radiologi, Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning, Aabenraa.

Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning, Aabenraa, søger en afdelingslæge i radiologi.

?

Tiltrædelsesdato:

1. januar 2021 eller efter aftale.  

?

Afdelingsbeskrivelse:  

Røntgen og Skanning er en radiologisk afdeling med tre geografisk adskilte afsnit. Samarbejdsstrukturen er kendetegnet ved tværfaglige teams og det enkelte afsnit ledes af en afsnitsledelse bestående af en overlæge og en (i Aabenraa 2) afdelingsradiograf(er). Afdelingsledelsen varetages af en ledende radiograf og en ledende overlæge.

Afsnit Sønderborg producerer omkring 75.000 undersøgelser. I Sønderborg findes i dag følgende kliniske specialer: Ortopædkirurgi, ØNH, Intern Medicin med stor vægt på lungemedicin, Onkologi, Anæstesiologi, Dagkirurgi, Neurologi, Skadestuefunktion. Sygehus Sønderjylland, Sønderborg er Sygehus Sønderjyllands specialsygehus. Afsnittet modtager et betydeligt antal henvisninger fra praksis, Dansk Gigthospital samt diverse ambulatorier fra hospitalsvæsenet i Region Syddanmark.  Afsnittet udfører konventionelle undersøgelser, mammografiscreening, UL, CT, MR, CT- og UL-vejledte interventioner.

Afsnit Aabenraa producerer omkring 118.500 undersøgelser. Sygehus Sønderjylland, Aabenraa er Sygehus Sønderjyllands akutsygehus. I Aabenraa findes i dag følgende kliniske specialer: Urologi, Ortopædkirurgi, Parenkymkirurgi, Karkirurgi, Plastikkirurgi, Mammakirurgi, Intern Medicin, Anæstesiologi, Pædiatri, Obstetrik og Gynækologi. Der er Level 2 traumemodtagelse. Afsnittet udfører konventionelle undersøgelser inkl. gennemlysning, mammadiagnostik og intervention, UL, CT, MR, CT- og UL-vejledte interventioner.

Afsnit Tønder producerer omkring 23.000 undersøgelser i form af konventionelle undersøgelser, CT og MR. Der findes Medicinsk Dagklinik og skadeklinik. Sygehus Sønderjylland, Tønder er Sygehus Sønderjyllands Sammedagssygehus. Derudover fungerer afdelingen med ambulante patienter fra såvel almen praksis som speciallægepraksis, samt mammografiscreening. Afsnit Tønder radiografbemander også 2 røntgenrum på Sundhedscenter Haderslev 2 dage ugentligt.

Røntgen og Skanning er også uddannelsessted for radiografer og sekretærer.

 

Arbejdsopgaverne i Røntgen og Skanning, Aabenraa er bl.a.:

Afdelingslægen forventes at varetage et bredt udsnit af afdelingens opgaver på lige fod med de øvrige speciallæger, med speciel vægt på de opgaver der præger et akutsygehus.

Arbejdet i afdelingen og samarbejdet med klinikerne afspejler i nogen udstrækning radiologens ansvarsområde. Alle afdelingens speciallæger har, som kliniske vejledere, et delansvar for den lægelige videreuddannelse.

Hovedansættelsessted er Aabenraa. Der må påregnes mulighed for begrænset tjeneste på afsnittet i Sønderborg og Tønder.

Vagtstrukturen vil løbende skulle tilpasses nye forhold. Fra 1. oktober 2020 varetages vagten i Sønderborg fra Aabenraa efter klokken 17 på hverdage og efter klokken 15 i weekender og helligdage. Nattevagter varetages primært af afdelingens overlæger.

Med det brede spektrum af undersøgelser som afdelingen varetager, vil mange kompetenceprofiler kunne indpasses i afsnittets speciallægestab, men interventionskompetencer er en fordel. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du har lyst til at blive medspiller i en velfungerende afdeling med spændende arbejdsopgaver og gode kolleger. Dette gælder også selvom du ikke fuldt udfylder den ovenfor beskrevne kompetenceprofil.

 

Vi forventer, at du:

¤ Har dansk speciallægeanerkendelse i radiologi.

¤ Er en rigtig god kollega, der vil og kan bidrage med et fagligt højt niveau i hele det radiologiske spektrum.

¤ Har sociale kompetencer der faciliterer et godt arbejdsmiljø, psykisk og fysisk, og ser værdien i at arbejde tværfagligt.

¤ Arbejder professionelt med speciallægens 7 roller for derigennem at udvikle dig som speciallæge og bidrage til afdelingens udvikling samt de yngre lægers videreuddannelse.

 

Vi tilbyder:

Fastansættelse som afdelingslæge i en dynamisk organisation, hvor de værdier der vægtes, er dem der ligger i gode relationer og høj faglighed. En afdeling der kontinuerligt arbejder hen imod at være den bedste, målt på organisatorisk, faglig og patientoplevet kvalitet. Der kan aftales hjemmearbejdsstation.

I afsnittene har vi etableret tværfaglige teams, der understøtter ovennævnte mål og aktivt inddrager personalet i at nå vore målsætninger. Afsnittenes teams deltager i udarbejdelse af patientforløb på tværs af afdelinger og afsnit. Herved har personalet direkte indflydelse på at etablere de mest optimale forløb til glæde for vore patienter.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøger bør i ansøgningen forholde sig til de 7 lægeroller og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne inden for disse kompetencer.

 

Stillingens organisatoriske placering:  

Den nærmeste overordnede er afsnitsledelsen i Røntgen og Skanning, Aabenraa.

 

Yderligere oplysninger:  

Kan indhentes hos:

 

Afsnitsansvarlig overlæge Jens Bonde-Petersen, tlf.: 7997 5110 / 2365 8682

Jens.bonde-petersen@rsyd.dk

 

Ledende overlæge Henrik Skjellerup Struckmann, tlf.: 7997 5005 / 5182 7590

hss@rsyd.dk

 

Ansøgningen:

Sendes elektronisk.  

 

Ansøgningsfrist:

Søndag den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 26. oktober 2020 i Aabenraa.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.