Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge i Team C på Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital

1 stilling som afdelingslæge

Ved Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital, opslås en afdelingslægestilling. Stillingen kan besættes 1. marts 2021 eller efter aftale.

Kræftafdelingen varetager den non-kirurgisk onkologiske behandling i Region Midtjylland i samarbejde med onkologiske afdeling i Herning. Herudover har afdelingen en række landsdels- og landsfunktioner. Enhed for lindrende behandling hører administrativt til under Kræftafdelingen.

Afdelingslægen vil blive tilknyttet afdelingens team C i flere af de ekspertområder, der hører under gruppen. Team C varetager behandling af lungekræft, maligne melanom og ukendt primær tumorer.
 
Ansøger vil primært få ansvarsområder inden for medicinsk behandling af melanom og lunge kræft, men forventes at kunne deltage i teamets øvrige behandlinger.
Der kan i et begrænset omfang påregnes tjeneste på strålesatellitafsnittet i Herning.

Ansøgere til stillingen skal være speciallæge i klinisk onkologi og kunne varetage alle funktioner inden for specialet på specialistniveau.
Det forudsættes, at ansøgeren på tiltrædelsestidspunktet har erhvervet speciallæge autorisation. For udenlandske ansøgere forudsættes arbejds- og opholdstilladelse.

I bedømmelse af ansøgeren vil vedvarende faglig udvikling, gode samarbejdsevner, teoretisk videreuddannelse og undervisningserfaring blive tillagt særlig betydning.

Afdelingen deltager i videreuddannelse af læger inden for specialet Klinisk Onkologi og i undervisningen af medicinske studenter.

Arbejdstilrettelæggelse: I et vist omfang kan der være knyttet vagtfunktion til stillingen. I så fald vil det være ét holdsdrift med dagtjeneste efterfulgt af rådighedstjeneste fra bolig eller arbejde i dagtiden i weekender /sh dage.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og FAYL. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Afdelingsbeskrivelse samt yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamledende overlæge Azza Khalil, tlf. 22308478 eller ledende overlæge, Anni Ravnsbæk Jensen, telf. 78 454919 eller ved opslag på afdelingens internetside, som findes på adressen www.kræftafdelingen.dk

Ansøgning via Emply.net


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.