Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge i vikariat til klinisk fysiologisk nuklearmedicinsk afsnit i Næstved, Sjællands Universitetshospital


Kom til Næstved og mød nye mennesker!

Klinisk fysiologisk nuklearmedicinsk afsnit på Næstved Sygehus søger en speciallæge til et 1-årigt barselsvikariat for afdelingslæge 01.03.18.

Klinisk fysiologi og nuklearmedicin er i Region Sjælland samlet organisatorisk i én afdeling under Sjællands Universitetshospital med afsnit i Køge, Holbæk og Næstved. Den samlede afdeling har knapt 60 medarbejdere. Dit hovedtjenestested vil være i Næstved, hvor der er ca. 20 medarbejdere, heraf 2-3 overlæger, en afdelingslæge og i perioder en læge i H-forløb. Derudover er vi en ansvarlig hospitalsfysiker samt sygeplejersker, bioanalytikere og lægesekretærer.

Vi leverer et bredt spektrum af nuklearmedicinske undersøgelser herunder PET/CT og klinisk fysiologiske undersøgelser samt radiojodbehandlinger. Udover almindelige PET/CT skanninger udfører vi også skanninger til planlægning af stråleterapi.

Vi har moderne udstyr herunder to SPECT/CT – kameraer, en gammakamera samt to PET/CT-kameraer. Derudover har vi en ultralydsskanner, en DXA-skanner samt apparatur til distal blodtryksmåling. Alle undersøgelser beskrives i et velfungerende RIS/PACS-system.

Vi er en afdeling med godt kollegialt samvær med flere sociale arrangementer og har samtidigt et højt fagligt niveau og en effektiv samarbejdsform, men finder altid tid til et godt grin i en travl hverdag. Vi har respekt for den enkelte og drager omsorg for hinanden.

Vi har et godt samarbejde med alle de kliniske specialer, og ikke mindst med radiologisk afdeling omkring PET/CT.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen og rekvirering af funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Bente Sonne, 47 32 58 01, besn@regionsjaelland.dk.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her