Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge Medicinsk Gastroenterologi

 
Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først
 
Om afdelingen 
 
Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus er en veldrevet afdeling med høje kvalitetsmål og resultater samt orden i økonomien. Der ydes årligt ca. 60.000 ambulante konsultationer og afdelingen modtager ca. 6000 indlæggelser i 74 senge. Afdelingens specialer er gastroenterologi, reumatologi,  hæmatologi, lungemedicin og endokrinologi. Desuden drives Medicinsk Diagnostisk Center og et Akut Visitations Afsnit (AVA). Der er ansat 71 læger, heraf 31 speciallæger. Afdelingen deltager i den lægelige præ- og postgraduate uddannelse, herunder i uddannelsen af speciallæger i Intern Medicin: Gastroenterologi, Lungemedicin, Reumatologi og Hæmatologi, almen medicin samt onkologi. 
 
Inden for det gastroenterologiske speciale er der i øjeblikket ansat 3 overlæger og 1 afdelingslæge på Vejle Sygehus og 1 overlæge på Kolding Sygehus.  Medicinsk gastroenterologi og hepatologi skal fungere i et stærkt samarbejde mellem de 2 medicinske afdelinger på Sygehus Lillebælt.   
 
Vejle Sygehus har et integreret endoskopiafsnit, hvor der foretages alle former for øvre og nedre endoskopier inkl. koloskopi i propofol-sedation samt kapselendoskopi. Derudover har vi udstyr til ultralydsscanning og fibroscanning. Cirroseklinik er under udvikling.   
 
Til sengeafdelingen er der tilknyttet et daghospital, hvor vi håndterer patienter med intensive/komplekse ambulante forløb. Patienter med inflammatoriske tarmsygdomme med behov for kirurgi, håndteres af Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus.  I fællesskab med de øvrige speciallæger vil der per 1. september være daglig tilstedeværelse på Kolding Sygehus. På Kolding Sygehus vil der være funktioner med stuegang, ambulatorium, tilsyn i kirurgisk afdeling og FAM på patienter med gastroenterologiske problemstillinger. 
 
Uddannelsesfunktionen, der aktuelt er placeret på Vejle Sygehus, vil i fremtiden delvis også ske på Kolding Sygehus. 
 
Afdelingen er forskningsaktiv, især inden for inflammatorisk tarmsygdom.   
 
Der er fælles medicinsk vagt (for- og mellemvagt) med Hjertemedicinsk Afdeling, selvstændig medicinsk og kardiologisk bagvagt. Herudover er der speciallæger tilstede på Akut Visitations Afsnit alle hverdage indtil kl. 19, samt lørdage fra kl. 8.00-15.24.  
 
Læs mere om sygehuset her og om Medicinsk Afdeling her. 
 
Vores tilbud   
 
 • Du bliver en del af en innovativ Medicinsk Afdeling, der konstant sætter patienten først og igennem det, opnår hurtige og gode patientforløb med høj patient- og medarbejdertilfredshed 
 • Du får mulighed for eget ansvars- og ledelsesområde mhp modning til overlæge stilling 
 • På Sygehus Lillebælt samarbejdes der på tværs af specialerne 
 • Du får mulighed for at deltage i konferencer i ind- og udland med forventning om vidensdeling efterfølgende. 
 • Du får et givende arbejde med store krav til personlige og faglige kompetencer 
 
Vi forventer, at du 
 
 • Er energisk, engageret, visionær og fleksibel samt har et godt humør 
 • Har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, der har fokus på høj faglighed, forskning og patienten i centrum 
 • Deltager i kvalitetssikring af behandlingen 
 • Deltager i uddannelse af læger og medicinstuderende 
 • Indgår i relevante samarbejdsrelationer såvel internt som eksternt 
 • Har fokus på patientinddragelse i udredning og behandling 
 • Ønsker at opnå ledelseskompetencer, der muliggør ansættelse som overlæge 
 
Kvalifikationer 
 
Stillingerne ønskes besat med: Speciallæge i intern medicin: Gastroenterologi og Hepatologi. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og Yngre Læger. Der er mulighed for lokal løndannelse, ved dokumenteret kompetenceniveau over forventet eller ved varetagelse af specifik funktion.  
 
Stillingen indebærer 1-2 bagvagter om måneden.  
 
Stillingen ønskes besat 1. september 2018.   
 
Ansættelsessamtaler 
 
Vi holder ansættelsessamtaler 1. juni 2018. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: 
Specialeansvarlig overlæge Torben Nathan 7940 6332 Torben.Nathan@rsyd.dk eller du kan kontakte ledende overlæge, Ejler Ejlersen, tlf. 7940 6375 eller pr. mail Ejler.Ejlersen@rsyd.dk 
 
Funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til Mona.Husballe@rsyd.dk 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 6. maj 2018 via nedenstående link. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her