Afdelingslæge søges med tilknytning til den palliative funktion

På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling ledig, som afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion.

Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Afdeling. Enheden er beliggende på Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund.
Enheden er en højt specialiseret palliativ enhed, hvor behandlingen varetages af flere faggrupper i et tæt tværfagligt samspil. Enheden tilbyder en holistisk, individuelt tilpasset behandling til palliative patienter, samt støtte til patientens pårørende. Behandlingen inddrager fysiske, psykiske, sociale og eksistentielle forhold hos patienten.
Vi går ind for at behandle patienten med respekt for patientens ønsker og behov og inddrager patientens tidligere og nuværende livshistorie samt patientens og de pårørendes ressourcer.
Vi hjælper med at integrere evt. ønsker om alternativ behandling med evidens baseret tilgang til den samlede behandling.

Enheden varetager behandlingen af patienten både under indlæggelse i vores afdeling, hvor der er 10 stationære senge, og når patienten er i eget hjem. Dette i tæt samarbejde med hjemmesygeplejerske og den praktiserende læge. Vi tilstræber, at der er en høj grad af kontinuitet i patientens forløb såvel under indlæggelse som i hjemmet. Tværsektorielt samarbejde er også af den grund en fremtrædende del af vort arbejde.

Palliativ Enhed er godkendt af DSPAM som uddannelsessted for fagområdespecialister i Palliativ Medicin. Enheden er forpligtet til at højne basisviden om palliation i område Nord via undervisningsaktivitet. F.eks. har enheden onkologiske læger i fokuseret uddannelsesophold.

Enheden er i disse år under kraftig udvikling, hvor vi bl.a. er i gang med at integrere specialiseret palliativ indsats til patienter med anden livstruende sygdom end kræft. Funktionen forventes udbygget i de kommende år.
Vi har som mål at blive et videns-og forskningscenter indenfor palliation, som kan yde rådgivning til både primær- og sekundær sektor.

Afdelingen er normeret til tre læger. Der er for nuværende ikke tilknyttet vagtforpligtigelse til lægestillingerne. Der er regionalt etableret en frivillig vagtordning blandt de palliative enheder i Region Hovedstaden.
Læger fra alle specialer inkl. almen medicin er velkomne til at søge stillingen.
Da palliativ medicin er et selvstændigt fagområde ønskes en ansøger med dokumenteret interesse indenfor palliation. Det vil være en fordel, hvis ansøger har gennemgået den Nordiske specialistuddannelse i palliativ medicin (NSCPM), men det er ikke et krav.

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres på nedenstående adresse.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten.


Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Thomas Broe Christensen tlf: 20 12 07 37 eller overlæge med særligt ansvar for palliation Gitte Juhl, tlf 48 29 53 06. For at få yderligere oplysninger om stillingen.
Ansøgning:
Ansøgere bedes forholde sig til De syv lægeroller og beskrive deres kompetencer og erfaringer i henhold hertil.

Ansøgningsfrist
30/4 2018 kl 1200.

Stillingen besættes efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør og det ved vi. Men vi mener i...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Introduktionsstilling, Neurologi

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød 1-årig introduktionsstilling i neurologi (2000070i1) er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018. Afdelingen består af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopl...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Afdelingslæge søges til onkologisk og palliativ afdeling, Hillerød

Onkologisk og Palliativ Afdeling

Hillerød
Afdelingslæge Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital Vi søger en engagereret kompetent og dynamisk afdelingslæge på 37 timer ugentlig. Med interesse og erfaring inden for behandling af mammacancer til Onkologisk og Palliativ Afdeli...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Vær med til at præge opbygningen af en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april udskilt som en selvstændig kardiologisk afdeling, og er i gang med en omfattende reorganisering mhp. at sikre en fortsat moderne kardiologisk afdeling, som passer ind i rammerne ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Speciallæge til pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge med interesse for Pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter nærmere aftale. Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018