Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

Afdelingslæge søges til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital. Primær funktion på matriklen i Roskilde.

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” har hospitalet implementeret en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.
Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed på tværs af Sjælland. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

I de kommende år vil en række funktioner flytte fra Roskilde og Næstved til de nye bygninger i Køge.
Når bygningerne i Køge står færdige i 2024, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliative Enheder i Region Sjælland består af de fusionerede onkologiske afdelinger i Næstved og Roskilde som administrativt er lagt under Sjællands Universitetshospital. Ud over medicinsk onkologi har afdelingen integreret stråleterapi, palliative teams og palliativt sengeafsnit.
Den sammenlagte afdeling betjener 820.000 borgere med 114.000 ambulante besøg, 13.000 sengedage årligt. Vi er ca. 350 medarbejdere fordelt på flere faggrupper, heraf huser vores afdeling i Roskilde cirka 130 medarbejdere fordelt på 3 diagnoseteams: GI cancer (kolorektal cancer og pancreascancer), gynækologisk cancer (ovariecancer og endometriecancer) og lungecancer.

Afdelingen vil fra 2024 indgå i det kommende Sjællands Universitetshospital Køge og skal på det tidspunkt være en højt specialiseret klinisk onkologisk afdeling med fuldt udbygget behandlings-, forsknings- og uddannelseskapacitet.
Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet?

Lige nu har vi især brug for 1 afdelingslæge på afdelingen i Roskilde. Er du overlægekvalificeret, har særlige præferencer eller specielle onkologiske kompetencer og har du lyst til at være en del af vores hold, så kontakt os.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat af en speciallæge med kompetencer inden for klinisk onkologi.
Herudover er erfaring med behandling af lungecancer, ovariecancer, kolorektalcancer eller pancreascancer en fordel, men det er ikke et krav.

Først og fremmest søger vi en person, der med sin faglige og personlige kvalifikationer kan samarbejde på tværs af faggrænser og specialer. En person som har lyst til at engagere sig i et teambaseret klinisk arbejde, som også kan omfatte forskning, administrativt arbejde og udviklings- og innovationsarbejde.
Vi søger en person, der ikke er bange for at tænke kreativt og utraditionelt i vores vedvarende arbejdet med at forme patientforløb, som er karakteriseret ved gode patientoplevelser og suveræn faglig kvalitet. Vi søger en person, der med sin entusiasme kan motivere sine kolleger og være med til at skabe fremtidens kliniske onkologiske afdeling i Region Sjælland.

Der er etableret fælles bagvagtslag mellem Næstved og Roskilde matrikler. Bagvagten er med fremmøde i Roskilde kl. 8 til 18, efterfulgt af beredskabsvagt fra hjemmet. Bagvagten dækker 28 onkologiske senge i Roskilde og 10 onkologiske senge i Næstved. Der er forvagter i fremmøde i både Næstved og Roskilde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger og Roskilde sygehus anvender en vurdering af de 7 kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/Administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.
Ansøgere bedes i ansøgningen, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de 7 kompetencer.

Samtaler forventes afholdt i Roskilde i uge 9.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Mads Nordahl Svendsen
(41 41 18 01).

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.