Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges til Traume- og Infektionssektoren ved Ortopædkirurgi, Aarhus Universitetshospital

Ved Akutsektoren i Ortopædkirurgi er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du som afdelingslæge får mulighed for at deltage i både sektorens basisfunktioner og de højt specialiserede funktioner. Aktiv deltagelse i sektorens løbende forskningsprojekter forventes.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i ortopædisk kirurgi med interesse for traumatologi og et ønske om at subspecialisere sig inden for dette område. I bedømmelse af ansøgeren vil der blive lagt vægt på teoretisk videreuddannelse og dokumenteret videnskabelig aktivitet. Erfaring som formidler og underviser er ønskelig. Der forventes gode evner til samarbejde med respekt for samarbejdspartnere, hvor afdelingslægen bidrager til et udviklende og godt arbejdsmiljø.

I ansøgningen udbedes i muligt omfang dokumentation for kompetencer inden for de syv lægeroller: medicinske ekspert, kommunikation, samarbejde, ledelse/administration, sundhedsfremmer, akademiker og professionel. Skema kan hentes her og bedes udfyldt.

Eventuelle referencepersoner bedes anført i ansøgningen.

Der er aktuelt tilknyttet traumevagt til stillingen. Traumevagten er en tilstedeværelsesvagt, som forudsætter kursus i Advanced Trauma Life Support.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan indhentes hos driftsansvarlig overlæge Jeppe Barckman på 4265 0929 eller ledende overlæge Sten Larsen på 2115 7230.

Ansøgningsfrist er den 2. oktober 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.