Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges ved Klinisk Genetisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Klinisk Genetisk Afdeling (KGA) søger en afdelingslæge i Klinisk Genetik til en ny stilling den 1. juli 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Afdelingslægens primære opgave bliver at deltage i implementeringen af klinisk anvendelse af helgenom-sekventering (WGS) i Region Midtjylland. I første omgang inden for gruppen af sjældne sygdomme hos børn, men efterhånden som målgrupperne for WGS udvides også inden for andre patientgrupper.

Variantfortolkning, udredning og rådgivning af patienter, undervisning af samarbejdspartnere samt planlægning og udbredelse af WGS, i tæt samarbejde med MOMA, NGC, B&U, CSS og andre samarbejdspartnere. Du kommer også til at skulle stå for fortolkning og svar på cellebaseret NIPT analyse. Derudover skal du indgå i afdelingens normale drift i et andet team, samt deltage i dagvagt-arbejde, uddannelse af kommende speciallæger, undervisning mm.

I KGA arbejder vi i teams, der tager sig af både ambulante patienter og genetiske analyser inden for teamets område. Teams er baseret på de højt-specialiserede funktioner iht. specialeplanen.

Vi har aktuelt følgende teams: Onkogenetik, prænatal, neurogenetik, nyre/DSD, hud, lever/galde/hæmofili, hjerte og MR/sjældne. Hver speciallæge er med i 1-2 teams, så man har mulighed for at blive rigtig dygtig inden for et område, uden at man samtidig risikerer at blive for ”smal” i sine kompetencer. Opdelingen i teams giver også nye og bedre muligheder for målrettet uddannelse af vores uddannelseslæger.

Vi søger en speciallæge i klinisk genetik, der brænder for, har kendskab til og kompetencer inden for NGS, Exom/genomsekventering, variantfortolkning, organisering, undervisning og samarbejde, og som sammen med vores gode kolleger på KGA, MOMA, Børn & Unge afdelingen og andre afdelinger vil gøre klinisk anvendelse af helgenom-sekventering i Region Midtjylland til en succes.

Vi forventer, at du vil deltage aktivt i KGA's forskning, og der er derfor mulighed for to forskningsdage pr. måned.

Om vores afdeling

  • Vi varetager alle funktioner inden for det klinisk genetiske fagområde, herunder genetisk udredning/rådgivning, præ- og postnatal cytogenetisk diagnostik og præ- og postnatal molekylærgenetisk diagnostik
  • Vi er aktuelt ca. 63 medarbejdere, herunder 6 overlæger, 5 afdelingslæger (inkl. denne stilling), 10-11 uddannelseslæger, 7 molekylærbiologer, 6 sygeplejersker/genetiske vejledere, 16 bioanalytikere, 9 sekretærer og 2 stamtræstegnere
  • Vi har 11 højt specialiserede funktioner og deltager i flere forskellige ERN
  • Vi har stort fokus på uddannelse, både præ- og postgraduat. Vi har et rigtig godt uddannelsesmiljø og har meget stor søgning til I-stillinger
  • Vi understøtter multidisiplinært samarbejde med mange forskellige afdelinger
  • Afdelingen har stor forskningsaktivitet. Vi har to professorer, 6 kliniske lektorer, 1 adjunkt, 3 post-docs og 5-6 PhD studerende
  • Vi har travlt, men har et godt arbejdsmiljø
  • Vi efterlever AUH's værdier:
               Dialog, dygtighed og dristighed.


Stillingen er vagtfri.
 
Du skal være kvalificeret til ansættelse i Klinisk Genetik. Procedure for bedømmelse og besættelse af funktionen følger i øvrigt procedure for ansættelse af afdelingslæger på Aarhus Universitetshospital.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan dokumenteres kompetencer inden for de syv lægeroller. Den faglige bedømmelse sker på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de syv lægelige kompetenceområder. Skema udfyldes som en del af ansøgningsprocessen.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge, Anders Bojesen på 7845 5000 eller på andboj@rm.dk. Ledende bioanalytiker Marianne Pedersen kan også kontaktes på 7845 5501eller på marianne.pedersen@aarhus.rm.dk.

Ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 20, 2021.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.