Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges ved Urinvejskirurgi, Aarhus Universitetshospital

Til dig som søger en urologisk afdeling med ubegrænsede muligheder for at bidrage til forskning og udvikling inden for malign - og/eller benign bækkenurologi samt senfølger. Din primære tilknytning vil være i prostatateamet med mulighed for på sigt at indgå i et 1-årigt fellow forløb.

En stilling som afdelingslæge ved Region Midtjylland med tjeneste ved Urinvejskirurgi, Aarhus Universitetshospital (AUH) er ledig til besættelse snarest eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Urinvejskirurgi varetager højt specialiserede funktioner inden for avanceret urologi, børneurologi, dialyse- og transplantationskirurgi i henhold til Sundhedsstyrelsens vejledning. Afdelingen dækker endvidere alle områder af basisurologien. Derudover indgår Urinvejskirurgi i et fagligt fællesskab i Klinik For Bækkenbundslidelser og Senfølgeklinikken.

Der ønskes ansøger, som er speciallæge i urologi med kompetence- og interesseområder inden for udredning og behandling af voksne patienter med maligne og benigne urologiske lidelser.
 
Du vil overvejende være tilknyttet prostatateamet med oplæring i robotoperationer, men du vil også skulle bidrage til dække fællesfunktioner med andre teams. Afdelingen er en del af de nye fellowforløb, hvor du vil kunne indgå i et prostataforløb på sigt. Du vil kunne medvirke til at præge retning og implementering af fremtidig strategi for udredning og behandling af patienter med prostatakræft. Afdelingen er midt i et paradigmeskift i diagnostik af prostatakræft, hvor MR up front og fusionsbiopsi forventes at være den overvejende udrednings modalitet i fremtiden. Du vil blive inddraget heri.

Urinvejskirurgi på Aarhus Universitetshospital varetager udredning og behandling af patienter med nyre-, øvre urothel-, blære-, penis-, prostata- og testikelkræft samt benign voksen - og børneurologi på hovedfunktions-, regions- og højt specialiseret niveau.

Urinvejskirurgi er førende inden for den ambulante kirurgi, og en stor del af den kirurgiske aktivitet ligger placeret i vores dagkirurgiske afdeling. Som noget nyt er Urinvejskirurgi en væsentlig del af det faglige fællesskab; Klinik For Bækkenbundslidelser herunder Senfølgeklinikken. Vi ser fortsat et stort udviklings- og forsknings-potentiale og stiler mod implementering af nye behandlingsmodaliteter.

Forskningsinteresse vil være et plus.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge, som bidrager til et godt arbejdsmiljø og gode tværfaglige samarbejdsrelationer såvel internt som eksternt. Du skal være villig til at indgå i et travlt og dynamisk team, hvor udredning, behandling, palliation, udvikling og forskning går op i en højere enhed. I forhold til personlige egenskaber lægges vægt på loyalitet, ansvarlighed, åbenhed og beslutningsdygtighed.

Stillingen er forbundet med bagvagt med rådighedstjeneste fra bolig, men der kan blive tale om at blive undtaget for vagt i en periode med henblik på dedikeret uddannelsesforløb.

Ansøgeren bedømmes ud fra de 7 lægeroller. Skema udfyldes som en del af ansøgningsprocessen.

Ansættelsen sker med hovedtjeneste indtil videre ved Urinvejskirurgi, AUH og med ambulatorie udetjeneste i Horsens eller Randers.

Funktionsbeskrivelse kan læses her

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Anette Ryslev på 4017 8902 eller på anetrysl@rm.dk.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.