Afdelingslæge til Akutmodtagelsen

Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København?  
 
Akutmodtagelsen søger en ny kollega pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.  
 
Du vil komme til at arbejde med modtagelse, behandling, koordinering og flow for akutte patienter, der enten er henvist til indlæggelse via egen læge, via akut telefonen, er henvist til vurdering/behandling eller indbringes med 112.   
Du vil møde alle typer patienter, alle specialer, og alle grader af sygdom fra de letteste tilstande til traumekald eller medicinsk akutkald.   
 
Dit arbejde   
 
Du vil få en enestående mulighed for at arbejde med alle typer af akutte patienter og at udvikle dine evner   

 • som kliniker og vejleder  
 • som koordinator og flowstyrer  
 • som samarbejder og leder  
 • som administrator  
Du kommer til at arbejde sammen med et inspirerende, dygtigt team af læger, sygeplejersker og sekretærer, der løbende har blik for at forbedre patientforløbende, og evner til at føre det ud i livet.   
 
Du vil blive udfordret og alle dine kompetencer vil komme i spil.  
 
Vi vil tilbyde muligheder for videreuddannelse indenfor akutmedicin bl.a. kurser i form af fx ALS/ATLS mm såfremt du ikke allerede har det.  
 
Vi forventer at du   
 • Har stor interesse og meget gerne solid klinisk erfaring indenfor det akutte område (fx fra et af de interne medicinske specialer, almen medicin, ortopædkirurgi eller anæstesiologi)  
 • Kan holde overblik i en travl hverdag og skabe overblik og flow i samarbejde med den koordinerede sygeplejerske  
 • Kan tage ansvar og beslutninger  
 • Kan være med til at planlægge og udvikle det gode patientforløb  
 • Er en god samarbejdspartner. Akutmodtagelsen er det naturlige bindeled mellem præ-hospital patientbehandling og de kliniske afdelinger på hospitalet. Vi lægger derfor stor vægt på, at du har gode samarbejdsevner, samt lyst til at arbejde tværfagligt.  
 • Er en god kommunikator  
Vi er optagede af at  
 • Skabe resultater i et tæt tværfagligt samarbejde hvor faglig kvalitet for patienten er i fokus   
 • minimere administrative arbejdsgange så fokus er på patienten og fagligheden  
 • At skabe sammenhæng og fællesskab på tværs af afdelinger og primærsektor til patientens bedste  
 • Vi ser derfor frem til at du, udover klinisk arbejde, kan bidrage til at udvikle vores fokusområder. Vi er spændte på at høre hvad netop du interesserer dig for og gerne vil være med til at udvikle.  
 
Ansøgere med dokumenteret erfaring fra akutarbejde - Akutmodtagelse/FAM, skadestue, eller lignende vil blive foretrukket, såfremt de øvrige kvalifikationer er til stede.   
 
Akutmodtagelsen består af tre separate områder:   
 • Akutmodtagelsens skadeafsnit, Bispebjerg matriklen, hvor vi behandler ca. 80.000 patienter/år (heraf 35.000 patienter med almene medicinske lidelser i vagtperioden udenfor egen læges åbningstid).  
 • Det Medicinske Modtageafsnit med 40 senge fordelt, hvor patienter med akutte medicinske tilstande kan være indlagt op til 48 timer.    
 • Akutmodtagelsens Akutklinik (Frederiksberg matriklen) Åbent 09.00 til 21.00. Ca. 35.000 patienter/år. Heraf overvejende patienter med småskader og almene medicinske lidelser.  
Du bliver kollega med et mindre, men dedikeret team af overlæger og afdelingslæge kolleger. Speciallægestaben udvides løbende og det er planen, at der skal være minimum 14 speciallæger.   
 
Arbejdstilrettelæggelse  
 
Stillingen er vagtbærende  
 
Ansættelsesvilkår  
 
Ansættelse sker i henhold til den indgåede overenskomst for overlæger mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til   
 
Birgitte Nybo, ledende overlæge via afdelingsledelsessekretariatet tlf. 51 53 79 39 eller på e-mail: birgitte.nybo.jensen@regionh.dk  
 
Du er velkommen til at få en rundvisning i afdelingen.   
 
Ansøgningsfrist  
 
Send din motiverede ansøgning og CV senest d. torsdag d. 1. marts 2018 kl. 12.00  
 
Samtaler forventes afholdt d. 16. marts 2018.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Speciallæge i psykiatri til Retspsykiatrisk Klinik

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri. Opgaven Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager. Dig Vi søger en speciallæ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar for reservelæge til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Vi søger en reservelæge til et 6 måneders vikariat ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Frederiksberg matrikel. Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme har et stort, aktivt reumatologisk ambul...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingslæge inden for det rygkirurgiske område ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet Glostrup.

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme er 1 stilling som rygkirurgisk afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. maj 2018. Vi mangler 1 ryginteresseret speciallæge, som har lyst til at gå ind i rygkirurgien, eller som allerede har nogen erfar...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Mulighed for psykiatrisk erfaring i uklassificeret stilling

Psykiatrisk Center Amager

Venter du på KBU, I-stilling eller H-stilling? Eller har du blot lyst til at prøve et psykiatrisk vikariat for at lære mere om specialet? Så har Psykiatrisk Center Amager pr. 1 3-2018 eller snarest derefter 2 uklassificerede reservelægestillinger. O...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Ved Thoraxkirurgisk Klinik RT, Hjertecentret, Rigshospitalet er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse snarest

Thoraxkirurgisk Klinik

København
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i thoraxkirurgi med en bred uddannelse inden for lunge- og hjertekirurgi. Den pågældende vil primært blive tilknyttet klinikkens hjertekirurgiske sektion. Der ønskes en videnskabeligt aktiv speciallæge i th...