Afdelingslæge til Ambulatorium for Mani og Depression

Afdelingslæge til Ambulatorium for Mani og Depression, Unipolar Team, Afd. Q AUH Risskov.
Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse pr. 01.04.18 eller snarest muligt.
 
Vi søger en engageret speciallæge, som vil være med til at videreudvikle vort Ambulatorium for Mani og Depression (AMD), som tilbyder ambulant udredning og behandling af voksne patienter med affektive sindslidelser.

Afdeling Q er en uddannelsesaktiv afdeling med et godt lægefagligt og kollegialt miljø. Afdelingen lægger vægt på at fastholde et højt fagligt akademisk niveau samt et aktivt forskningsmiljø. Der er tale om en dynamisk arbejdsplads, hvor man dette forår sætter ekstra kræfter ind på at få lavet en ny faglig profil, der understøtter ambulatoriets status af at være en enhed på et universitetshospital. Afdelingens medarbejderstab omfatter ca. 400 fuldtidsstillinger, heriblandt ca. 16 speciallæger, 23 yngre læger og 70 psykologer.

Ambulatoriet hører ledelsesmæssigt under afdeling Q, der desuden omfatter 5 sengeafsnit og 3 klinikker. Der henvises i øvrigt til http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/afdeling-q---auh-risskov/

Ambulatoriets personale er læger, sygeplejersker, psykologer og sekretærer, som indgår i et tværfagligt samarbejde om udredning, behandling, undervisning og forskning. Ambulatoriet varetager udredning og behandling på både hoved- og regionsfunktion og arbejder med integrerede medicinske og psykologiske behandlingstilbud, herunder psykoedukation og psykoterapi såvel individuelt som i gruppe.
Behandling af patienter på regionsfunktion omfatter behandling af affektiv lidelse med samtidig comorbiditet af eksempelvis angst, personlighedsforstyrrelse, ADHD, autismespektrumforstyrrelse, somatisk lidelse og misbrug. Ambulatoriet er inddelt i en udredningsenhed, en neuropsykiatrisk enhed, 2 bipolare teams og to unipolare teams. Herudover varetager ambulatoriet ECT behandling for hele hospitalet.
Ambulatoriet tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder på et højt specialiseret niveau. Der vil være mulighed for deltagelse i forskning enten i form af selvstændigt forskningsprojekt eller som deltager i andres forskningsprojekter.

Ansøger vil ledelsesmæssigt referere til ambulatoriets ledelse, som omfatter en ledende sygeplejerske og en ledende psykolog - og med kontakt til ledende overlæge.

Afdelingslægens opgaver vil omfatte følgende:

 • Selvstændig varetagelse af diagnostisk udredning, patientbehandling og visitation.
 • Understøttelse af afdelingens aktive uddannelseskultur og selvstændig varetagelse af undervisning, supervision og vejledning af læger, lægestuderende og andre faggrupper.
 • Deltagelse i bagvagtslaget på tværs af Risskov.

Kvalifikationskrav:
Faglige
 • Speciallægeautorisation i psykiatri
 • Bred almenpsykiatrisk viden og erfaring
 • Erfaring med psykopatologi, psykofarmakologi og psykoterapi specielt inden for det affektive diagnoseområde.
 • Undervisningserfaring
 • Interesse for klinisk psykiatrisk forskning
Personlige
 • Positivt menneske med klare holdninger.
 • Engageret, omsorgsfuld og troværdig i kontakten til patienter, pårørende og medarbejdere
 • Evne til at formidle faglig identitet og holdninger til personalegruppen herunder specielt yngre læger
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger ved henvendelse til ledende overlæge Farahna Harees på telefon: 7847 2104 eller e-mail: pernhare@rm.dk .
 
Ansøgningsfrist: d. 4. marts 2018
Samtaler forventes afholdt i de efterfølgende uger


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Afdelingslæge ved Enhed for Lindrende Behandling, Kræftafdelingen, AUH

Kræftafdelingen

Aarhus
Afdelingslæge ved Enhed for Lindrende Behandling, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital. En stilling som afdelingslæge ved Enhed for Lindrende Behandling, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital, er ledig til besættelse pr. 1. april 2018...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Afdelingslæge, Lungemedicinsk Afdeling LUB, Aarhus Universitetshospital

Lungemedicinsk Afdeling LUB

En stilling som afdelingslæge ved Lungemedicinsk Afdeling LUB, Aarhus Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. maj 2018 eller snarest derefter. Lungemedicinsk Afdeling er specialafdeling for lungemedicin og varetager regions- og højt special...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Introduktionsstilling, Hæmatologisk Afdeling

Hæmatologisk Afdeling R

Aarhus
Har du lyst til at være del af en dynamisk og spændende afdeling, hvor du vil lære en masse hæmatologi og se både infektionsmedicin og intern medicin generelt, så er det måske lige dig vi søger.Vi søger en læge til en etårig introduktionsstilling (s...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Overlæge - med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge

Fælles Akut Afdeling

Aarhus
Vi tilbyder en spændende stilling som overlæge, med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge, til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.Fælles Akut Afdeling er den primære indgangsdør for akutte patienter til Aarhus Universitetshos...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Stilling som Introduktionslæge på Nuklearmedicin Afdeling & PET, Aarhus Universitetshospital

Nuklearmedicin og PET

Aarhus
STILLING SOM INTRODUKTIONSL GE PÅ NUKLEARMEDICINSK AFDELING PET, Aarhus UniversitetshospitalVed Nuklearmedicinsk Afdeling PET, Aarhus Universitetshospital er en t-årig stilling som introduktionslæge (6620-34-61-i-01) ledig pr. 1. juni 2018 eller eft...