Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Bedøvelse, Operation og Intensiv, Regionshospitalet Horsens


Vi har en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder en stilling inden for klinisk anæstesi/intensiv terapi i en spændende afdeling, som vægter et godt arbejdsklima med meget engagerede medarbejdere. Vi er nytænkende i vores tilgang til organisering af arbejdet, hvilket har resulteret i et særdeles godt samarbejde både internt og eksternt med andre afdelinger. Vi prioriterer høj faglighed, uddannelse og forskning og vi indgår i dialog om muligheder for nye tiltag og projekter.

Hvad leder vi efter?
Vi søger en afdelingslæge, der skal kunne varetage samtlige funktioner i afdelingen. Dine opgaver i dagtid vil primært være tilknyttet til operationsafsnittene. Da en stor del af operationsafsnittenes indgreb gennemføres vha. ultralydsvejledt blokadeanlæggelse er erfaring hermed en fordel.

Det er vigtigt for os, at du har lyst til og kan indgå i konstruktive tværfaglige samarbejder i bred forstand. Vi forventer således, at alle medarbejdere i afdelingen er engagerede i deres arbejde og parate til udvikling. Desuden forventer vi, at du udviser fleksibilitet, når det er påkrævet, selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Fleksibiliteten går naturligvis begge veje.


Vores afdeling
Vi er en afdeling med fokus på uddannelse og undervisning og har både I-læger og HU-læger ansat. Det forventes derfor, at alle speciallæger deltager i undervisning og supervision af de yngre læger. Herudover prioriteres det, at speciallægerne deltager i relevante nationale og internationale kurser og kongresser. Afdelingen er desuden uddannelsessted for bl.a. sygeplejersker, og der er en god tværfaglig forskningsaktivitet.
Afdelingens opgaver omfatter ydelser af anæstesiologisk, operativ og intensiv service til alle afdelinger på hospitalet. Afdelingen rummer udover operations- og intensivt afsnit også en stor dagkirurgisk og endoskopisk enhed, ligesom opvågningsafsnittet, sterilcentralen, enhed for lindrende behandling og akutlægebilen er tilknyttet ledelsen i Bedøvelse, Operation og Intensiv.
Intensivafsnittet har 8 sengepladser og er et niveau 2 intensivafsnit med mulighed for CRRT. Grundet COVID-19-situationen, er der beredskabsplaner for i en tidsperiode at kunne have op til i alt 15 indlagte patienter.
Anæstesi- og operationsafsnittet yder anæstesi til komplicerede patienter inden for ortopædkirurgi, organkirurgi og gynækologi. Der ydes desuden assistance til fødegang og nyfødte samt skadestue og ECT-behandling.

Vores dagkirurgiske afdeling er en af Danmarks største og er placeret i moderne lokaler med nyeste teknologi og der anvendes i udstrakt grad blokader. Til afsnittet hører ligeledes et af Danmarks største endoskopicenter.
Afdelingen omfatter desuden en enhed for lindrende behandling.

Intensiv er i 2019 flyttet i helt nye lokaler. Ligeledes er dele af operationsgangen flyttet i nye lokaler samtidig med, at vi i 2019 åbnede et nyt perioperativt afsnit: "Operation og Opvågning", hvor patienter der kan udskrives inden for 24 timer, elektive og akutte, forbliver i afsnittet indtil udskrivelse.

Vi har en døgndækket akutbil bemandet med speciallæger tilknyttet afdelingen. Udenfor normal dagarbejdstid dækkes denne funktion på konsulentbasis.
Man har som speciallæge mulighed for at blive tilknyttet lægebilen i det omfang der er plads. Den nærmere tilrettelæggelse af deltagelsen i det præhospitale beredskab aftales i en dialog mellem dig, afdelingsledelsen og lederen af det præhospitale beredskab, hvor du deltager. Deltagelse i det præhospitale beredskab vil altid tage udgangspunkt i individuelle kompetencer, øvrig opgavevaretagelse og eventuelle særlige personlige hensyn.

Hvordan fordeles vagterne?
Der er tilstedeværelsesvagt af speciallæge alle dage samt introduktionslæger i forvagt. Vi har en senvagt/delevagt tilknyttet operationsafsnittet, hvor yderligere en speciallæge har vagt til kl. 18:00 på alle hverdage. Der arbejdes efter rulleskema med høj grad af fleksibilitet.

Yderligere oplysninger:
Henvendelse til oversygeplejerske Marie Louise Ulsøe tlf. 2330 5689.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Ansøgningsfrist d. 15. januar 2021 og samtaler forventes afholdt den 20.1 eller 21.1 2021.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.