Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Børnepsykiatrisk døgnafsnit U3, Roskilde

Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børnepsykiatrisk døgnafsnit U3, er en stilling som afdelingslæge 37 timer/ugtl. til besættelse fra 1. marts 2020 eller snarest muligt.

Afdelingslægen vil sammen med overlægen varetage behandlingsansvaret i døgnafsnittet. Derudover består afsnittets behandlergruppe af en psykolog og et varierende antal uddannelseslæger.

Vi ønsker en speciallæge, der med engagement og arbejdsglæde søger udfordringer i at arbejde tværfagligt, er god til at formidle viden samt inspirere den øvrige personalegruppe.

Afsnittet er kendetegnet ved at sætte tværfagligt samarbejde i højsædet, hvilket understøttes af afsnittets konference- og samtalestruktur.

Børnepsykiatrisk Afsnit U3
Afsnittet er etableret i en nyere bygning fra 2012 ved Roskilde Fjord. Afsnittet er Region Sjællands eneste døgnafsnit for børn, og har ni sengepladser for børn op til 14 år. I samme bygning er der 20 pladser til indlagte unge. Bygningen understøtter på bedste måde de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i døgnregi, herunder både forældrearbejdet og miljøterapien.

Den primære opgave er at udrede, diagnosticere og behandle børn med psykiske vanskeligheder, hvor udredningsopgaven vurderes for kompleks til at kunne foregå i ambulant regi. Behandlingstiltag tager udgangspunkt i at støtte barnet og deres forældre, og skabe ændringer, der kan forbedre barnets og familiens situation. Dette kan omfatte både miljøterapeutiske, psykoterapeutiske, psykoedukerende og medikamentelle tiltag.

Der arbejdes ud fra psykodynamisk, mentaliseringsbaseret såvel som kognitiv referenceramme i såvel behandlingstiltag som forståelsesramme ud fra det enkelte barns behov.

Personalet i døgnafsnittene arbejder ud fra en miljøterapeutisk tilgang og har kontinuerlig uddannelse og udvikling i dette felt. Desuden er der til afsnittet tilknyttet intern skole, hvor der er mulighed for skolegang under indlæggelse.

Der er en socialrådgiver tilknyttet til afsnittet, og der arbejdes på tæt samarbejde med de relevante kommunale instanser.

Afsnittet arbejder kontinuerligt på at udvikle og højne samarbejdsfladen med forældrene. Dette for at øge familiens oplevelse af at blive modtaget og inddraget som en samarbejdspartner, og at tage udgangspunkt i deres naturlige kendskab til barnets vanskeligheder og ressourcer.

Nærmere oplysninger om afsnittet findes her

Arbejdsopgaver

 • Undersøgelses- og behandlingsopgaver

 • Lede og deltage i ugentlige tværfaglige konferencer, uddannelse af yngre læger samt bidrage til at udvikle det sundhedsfaglige og akademiske miljø

 • Medansvarlig for planlægning og koordinering af patientforløb

 • Ansvarlig for vejledning, undervisning, rådgivning til forældre og samarbejdspartnere.

Kompetencer

 • Speciallæge i Børne- og ungdomspsykiatri

 • Alsidig klinisk erfaring indenfor det Børne- og ungdomspsykiatriske speciale

 • Evne for og erfaring i at arbejde selvstændigt samt i tværfaglige teams

 • Erfaring med vejledning, undervisning, rådgivning og forældresamarbejde

Vi tilbyder dig

 • Grundig introduktion

 • En spændende og dynamisk arbejdsplads blandt gode kolleger

 • Et miljø med høj faglighed og udvikling

 • Mulighed for at være med til at udvikle afsnittet bl.a. i form af øget forældreinddragelse

 • Selvstændighed og fleksibilitet vedrørende arbejdstilrettelæggelse samt stor faglig indflydelse i det kliniske arbejde

 • Mulighed for at deltage i faglige efteruddannelseskurser indenfor børne- og ungdomspsykiatri

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansøger vil blive vurderet af fagligt bedømmelsesudvalg.
Løn i henhold til overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børneattest og straffeattest.

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af otte kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde. Du kan læse mere om afdelingen her.

Yderligere oplysninger

Ansøgere der er interesserede kan ringe for en uformel drøftelse af stillingen til ledende overlæge, ph.d, Jesper Pedersen 5116 7999, afsnitsledede overlæge Mette Ertbjerg Fruensgaard, 3192 4352 eller afdelingssygeplejerske Mette Juul Rasmussen, 2476 4233.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: Søndag den 16. februar 2020

Ansættelsesdato: 1. marts 2020 eller snarest mulig

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer"

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.