Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København

Vi søger en lægekollega til ansættelse fra den 1. juni 2021 eller snarest derefter i rusmiddelbehandlingen. 

Center for Rusmiddelbehandling København er spredt over byen og har afdelinger for opioid-substitutionsbehandling, alkohol- og stofbehandling, heroinbehandling, familieorienteret rusmiddelbehandling og udgående/fremskudt behandling.

I centret er vi en samlet lægegruppe på 19 læger. Vi har overvejende speciallæger i almen medicin, socialmedicin eller anden relevant speciale som afdelingslæger og to overlæger. Centret har desuden en psykiatrisk konsulent tilknyttet. Lægerne afholder lægemøde hver anden uge. Der er derudover mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer internt og eksternt.

Stillingen er en vagtfri stilling på 30 timer om ugen. Den primære funktion er i Spaniensgade, som varetager behandling af personer med misbrug af alkohol, hash og centralstimulerende stoffer. Patientgruppen er meget bred og dækker også de mest udsatte med stort behov for en koordineret tværfaglig behandlingstilgang. Patienterne møder hyppigt i enheden, da der både afholdes diverse behandlingsmæssige samtaler, gruppebehandlinger, foruden at vi udleverer medicin til patienterne i enheden.

Du vil i det daglige have tæt samarbejde med en lægekollega og et erfarent sundhedsteam, der består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi forventer, at du kan påtage dig en koordinerende funktion i forhold til varetagelse af den sundhedsfaglige behandling i tæt samarbejde med ledelsen på stedet.

Det lægelige arbejde består bl.a. i at udrede og behandle misbrugstilstanden, som ofte involverer rusmiddelafhængighed.

Vi varetager udredning og behandling af de ofte forekommende psykiske og somatiske følgesygdomme. Særligt har vi fokus på dobbeltdiagnoser og infektionssygdomme i relation til misbruget. Her er der tale om forskellige former for hepatitis og HIV.

Vi har samarbejde ud fra et shared care-princip med Rigshospitalet og Hvidovre Hospitals infektionsmedicinsk ambulatorium. Samarbejde og koordinering med praktiserende læger og hospitaler udgør en væsentlig del af det lægelige arbejde. Vi benytter et journalsystem, som er et brugervenligt, almen praksis-lægesystem, som vi bl.a. anvender til at understøtte kommunikationen over sektorgrænserne.

Misbrugsbehandling er som bekendt ikke et speciale i Danmark, men vi er lykkes med at udvikle vores faglighed inden for området. Med henblik på at sikre kvalitet og ensartethed har vi en solid instrukssamling, som dækker den lægelige behandling.

Der er mange specialer repræsenteret i lægegruppen, og vi ser gerne, at du er speciallæge i fx almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri eller infektionsmedicin, som alle på hver sin måde er relevante.

Misbrugsbehandlingen udgøres af både lægelig/sundhedsfaglig og socialfaglig behandling i tæt koordinering. Behandlingstilgangen er tværfaglig og helhedsorienteret. Behandlingsarbejdet foregår i tæt samarbejde med andre faggrupper, og der er derfor mange professioner i enheden, fx sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, psykologer, pædagoger og administrativt personale. Vi har intern individuel/gruppebehandling, samtidigt har vi børne-/familiefokus og pårørendeindsats.

Vi forventer, at du har lyst til at arbejde i et tværprofessionelt miljø og er indstillet på at bidrage konstruktivt med dine kompetencer til fordel for både patienter og arbejdsmiljø.

Stillingen giver gode muligheder for at øge dine kompetencer indenfor de syv lægeroller, som alle er vigtige i forhold til kunne tilbyde denne patientgruppe en kvalificeret behandling. Vi forventer, at du er speciallæge indenfor relevant speciale. Du er en teamplayer med overblik og i stand til at arbejde systematisk med fokus på den lægelige opgave og møde patienterne med respekt, rummelighed og anerkendelse.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger hos klinisk overlæge Dorrit Christensen på 2495 1849, enhedens afdelingslæge Clemens Plickert på 2116 9035, afdelingsleder Tina Ege på 2495 1846 eller leder Henrik Stahl Nielsen på 2855 1253/CRK.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 15. april 2021
Vi afholder samtaler i uge 16, forventeligt onsdag den 22. april.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.