Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København (barselsvikariat)

Barselsvikariat som afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor misbrugsbehandling og at arbejde i et brugervenligt elektronisk journalsystem? 

 

Københavns Kommunes Center for Rusmiddelbehandling København søger en afdelingslæge med ansættelsesstart den 01.september .2020 eller hurtigst muligt. Stillingen er vagtfri, helst 37 timer per uge, og primært rettet mod speciallæger indenfor almen medicin, samfundsmedicin eller psykiatri.

 

Center for Rusmiddelbehandling i København indeholder tre store substitutionsafdelinger og tre store afdelinger for alkohol- og stof-behandling, samt flere specialiserede behandlingstilbud - et familieambulatorium, en specialinstitution for heroinbehandling, et ambulant tilbud rettet mod stoffrihed foruden Specialinstitutionen Forchhammersvej, der er et ambulatorium for særligt helbredsbelastede stofbrugere og som også har tilknyttet en udkørende behandling. Ambulatoriet er det primære funktionssted for stillingen. Stillingen kan også omfatte lægelig behandling i andre dele af centeret og dermed give et endnu bredere kendskab til rusmiddelbehandlingen.

 

Den lægelige behandling følger Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin, 2017.

Patientgruppen har ofte komplekse psykosociale og medicinske problemer og jobfunktionen omfatter foruden substitutionsbehandling også rådgivning samt udredning og behandling af patienternes ledsagende somatiske og psykiatriske misbrugsrelaterede lidelser. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger og socialrådgivere. Som læge har man tæt samarbejde med den lokale ledelse i koordineringen af den sundhedsfaglige indsats. Du vil få tæt kontakt til lægekollega i det daglige, løbende supervision ved overlæge og blive en del af en større lægegruppe med faste lægemøder.

 

Som kollega ønsker vi en person med gode samarbejdsevner, gode kommunikative egenskaber, et positivt menneskesyn og interesse for at forbedre socialt udsatte borgeres sundhed. Vi forventer at du er motiveret for tværfagligt samarbejde og kan arbejde systematisk og struktureret under hensyn til fleksibilitet i opgaveudførelsen samt at du kan koordinere den sundhedsfaglige indsats i forhold til primærsektor og regionen.

 

Stillingen indgår i den samlede lægenormering i Socialforvaltningens rusmiddelbehandling med afdelingslæger / reservelæger, kliniske overlæger og en socialoverlæge. Den lægefaglige ledelse består af to kliniske overlæger og en socialoverlæge.

 

Løn følger overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre Læger. 

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes hos overlæge Lene Caspersen 21569202 eller Afdelingsleder Raymond Krabholm 20562787.

 

Motiveret ansøgning til stillingen sker via nedenstående link senest den 02.august. 2020

 

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 32.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.