Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Dansk Center for Partikelterapi ved Aarhus Universitetshospital

Dansk Center for Partikelterapi (DCPT) søger en afdelingslæge, som er speciallæge i klinisk onkologi og har erfaring i strålebehandling. Til stillingen er knyttet et eksternt finansieret forskningsprojekt. Ansættelsestidspunkt er 1. april 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

DCPT er et nationalt center, der skal levere protonterapi af højest mulig kvalitet til alle relevante danske kræftpatienter. Centeret er en selvstændig sygehusafdeling under Aarhus Universitetshospital. DCPT råder over cyklotron, tre behandlingsrum, forskningsrum, egne CT- og MR-skannere og dosisplanlægning.

Afdelingslægen vil få daglige funktioner relateret til udvælgelse af patienter, dosisplanlægning, behandling, opfølgning, behandling af bivirkning og administration af kemoterapi under forløbet på DCPT. Derudover skal afdelingslægen sammen med DCPTs øvrige læger varetage behandlingen af alle centerets patienter. DCPT har tæt samarbejde med de onkologiske afdelinger og de Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG) i Danmark. Afdelingslægen skal deltage i samarbejde med DMCG'er om visitation af patienter på nationale videokonferencer samt udvikle og implementere nye behandlinger på DCPT.

De fleste patienter på DCPT vil få deres behandling som led i klinisk forskning. Parallelt forskes i protonernes strålebiologi og i udvikling og implementering af ny teknologi i behandling med protoner. Forskningen foregår i et tæt tværfagligt samarbejde med forskere, hospitalsfysikere, sygeplejersker, biologer, radiografer, ingeniører og teknikere. DCPT har ambition om at blive et internationalt førende forskningscenter inden for protonterapi.

Der søges en speciallæge med erfaring inden for de sygdomsgrupper, der forventes at skulle modtage behandling med protoner på DCPT, herunder er der særligt behov for en læge med erfaring i strålebehandling af brystkræft og prostatakræft.

Gennem de første tre år vil afdelingslægen arbejde 50% af tiden med klinisk funktion og 50% i et eksternt finansieret forskningsprojekt om protonterapi til patienter med prostatakræft. Forskningsprojektet omhandler udvikling, implementering og evaluering af strategier til udvælgelse af patienter med høj-risiko prostatacancer til protonterapi. Det er et nationalt projekt i samarbejde med Dansk Prostata Cancer Gruppe (DAPROCA) og det støttes af Kræftens Bekæmpelse. Efter tre år forventes afdelingslægen at skulle arbejde fuld tid med klinisk funktion.

Det forventes, at ansøger

  • har eller vil få dansk godkendelse som klinisk onkologi eller tilsvarende
  • har erfaring med strålebehandling af en eller flere af overstående kræftformer
  • har evner til samarbejde på lokalt, nationalt og internationalt niveau
  • er ambitiøs og har lyst til at udføre opgaver af både praktisk og akademisk karakter
  • er indstillet på at løse mangeartede opgaver
  • har forskningserfaring
DCPT stiller ressourcer til rådighed til uddannelse og oplæring i forskellige aspekter inden for protonterapi.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema kan hentes her og bedes udfyldt.

Ansøgning sendes elektronisk og skal være os i hænde senest den 2. marts 2020 med dokumentation for speciallægeuddannelse m.v. Der forventes afholdelse ansættelsessamtale 10. marts 2020.

For yderligere information om stillingen og rekvirering af funktionsbeskrivelse: kontakt ledende overlæge Morten Høyer på 2328 2823 eller på hoyer@aarhus.rm.dk.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.