Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Geriatrisk speciale, Medicin 3, Slagelse sygehus

Har du lyst til at arbejde i en velfungerende lægegruppe, der brænder for udvikling af geriatrien – både i akutafdelingen og på sengeafdelingerne

Vil du være en del af et godt tværfagligt samarbejde?

Den geriatriske funktion og dine opgaver
Den geriatriske funktion ledes af den specialeansvarlige overlæge og 3 afdelingssygeplejersker fordelt på 2 sengeafsnit, med i alt 42 senge samt 1 ambulatorium bestående af hukommelsesklinik og geriatrisk ambulatorium i Slagelse og funktion to dage ugentligt i Næstved.

Det ene sengeafsnit varetager primært bred almen geriatri, det andet sengeafsnit varetager orto-geriatri i tæt samarbejde med ortopædkirurgerne samt almen geriatri.


Som ambulante funktioner drives hukommelsesklinik i samarbejde med neurolog og neuropsykolog samt et geriatrisk ambulatorium, der også varetager faldudredning. I Region Sjælland henvises patienter til demensudredning via en central visitation. Geriatrien har egen visitation til sengeafsnittene.

Fra foråret skal der være geriatrisk speciallæge i akutmodtagelsen i dagtiden. Det giver en unik mulighed for at være i front som geriater og deltage i visitation, supervision og udredning af den akutte geriatriske patient. Du vil som afdelingslæge indgå i denne funktion og være med til at udvikle den sammen med de øvrige speciallæger.

Dine arbejdsopgaver vil derudover være stuegang og bagvagtsfunktion. Der vil være mulighed for ambulatoriefunktion og/eller funktion i hukommelsesklinikken. Afdelingen vil i særlig grad være indstillet på at fremme mulighed for faglig kompetenceudvikling og videnskabelig aktivitet.
Der vil være god mulighed for at dyrke eget interesseområde.

Vi tilbyder

En spændende stilling med stor selvstændighed og god mulighed for sparring af ledelsesmæssig og faglig karakter og en arbejdsplads i konstant udvikling.

Vi forventer

  • Du er speciallæge i intern medicin: Geriatri
  • Du ser dig sig selv som en udpræget teamdeltager, både fagligt og ledelsesmæssigt
  • Du er samarbejdsvillig på tværs af faggrupper og specialer
  • Du ser værdi i at støtte yngre kollegers faglige udvikling
  • Du er fleksibel og beslutningsdygtig
  • Du har gode kommunikationsevner

Medicinsk Afdeling 3
Geriatrisk Afdeling er en del af Medicinsk Afdeling 3 på Slagelse Sygehus.
Medicinsk område på Slagelse Sygehus er delt i tre afdelinger:
M1: Lungemedicin, Gastroenterologi og Reumatologi
M2: Kardiologi og Endokrinologi
M3: Neurologi og Geriatri og

Du vil udelukkende have funktion i geriatrien.

Vagten
Der er vagt frem til kl. 21 dagligt, evt. i lange vagter. Du vil indgå i lang tjeneste/vagt. Den geriatriske vagt er udelukkende for de geriatriske sengeafsnit med tilstedeværelse til kl. 21 alle ugens dage, herefter varetages vagtfunktionen af det medicinske vagthold. Vagthavende læger og geriatrisk læge i akutafdelingen varetager også visitationsfunktionen alle ugens dage.

Ansøgning
Du bedes i en motiveret ansøgning forholde dig til de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel), medsende CV og redegøre for at dine faglige kompetencer matcher de faglige krav til stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og tillæg efter forhåndsaftaler.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. februar 2020

Yderligere oplysninger
Specialeansvarlig overlæge Tina L. Carlsen, telefon 23 81 87 73 mail: tlc@regionsjaelland.dk eller ledende overlæge Benedikte Wanscher telefon 93 57 62 51, mail bewa@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.