Afdelingslæge til Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge


Har du allerede erfaring med øvre kirurgi eller ønsker du at udvide dine kompetencer indenfor dette område, så kontakt os og hør nærmere om dine karrieremuligheder i en faglig stærk afdeling i rivende udvikling. Har du lyst til at arbejde med laparoskopisk kirugi på højt niveau i et stærkt fagligt miljø er du måske vores kommende kollega i det øvre team, hvor vi primært arbejder med fedmekirurgi, reflukskirurgi samt avanceret herniekirurgi.

Kirurgisk Afdeling har i øjeblikket en stilling ledig som afdelingslæge til besættelse 01.05.18 eller snarest derefter.

Stillingen er primært tilknyttet afdelingens øvre team, som i øjeblikket er placeret i Køge. Efter udbygningen af Sjællands Universitetshospital samles alle afdelingens funktioner i Køge.

Generelt

Kirurgisk Afdeling er i øjeblikket lokaliseret på to geografier, Roskilde og Køge, hvor funktionerne er opdelt med fokus på gode patientforløb og et stærk fagligt miljø.

Sektionen i Køge varetager behandling af akutte og benigne kirurgiske lidelser med omkring 4.500 årlige operationer. Der foretages udredning og behandling af patienter fra hospitalets øvrige afdelinger med akutte kirurgiske problemstillinger. De fleste akutte patienter indlægges via hospitalets Akut Afdeling. Afdelingens sektion for øvre kirurgi har regionsfunktion og varetager bariatrisk kirurgi i form af gastric bypass, gastric sleeve og reflukskirurgi samt operation af større, komplicerede ventralhernier. Der foretages også laparoskopisk operation for inguinalhernier samt cholecystektomier.

Funktionsområdet Nedre Kirurgi varetager behandling af benigne lidelser som IBD kirurgi samt behandling af komplicerede crohntilfælde og analfistler.

Afdelingens endoskopiafsnit er også beliggende i Køge, hvor der årligt foretages omkring 10.000 endoskopier i form gastroskopier,koloskopier samt et stigende antal avancerede endoskopiske procedurer som regionsfunktion så som ERCP, transgastrisk ERCP, EMR og EUS. Enheden har også regionsfunktion for endoskopisk udredning af børn med pædiatrisk, gastroenterologiske lidelser.

I Kirurgisk Afdelings Sektion i Roskilde varetages udredning, behandling og palliation af patienter med cancer i gastrointestinalkanalen.

Størstedelen er patienter med kolorektal cancer og afdelingen foretager årligt omkring 400 kolo-rektale resektioner, hvoraf over 90 % er laparoskopiske og omkring 25 % robotassisteret. Dette gør afdelingen til en af landets største på området.

Sektionen har regionsfunktion for hæmatologiske splenektomier samt for TEM-kirurgi.

Kirurgisk Afdeling har en stor og meget aktiv forskningsenhed – Center for Surgical Science med i alt 25 tilknyttede forskningsmedarbejdere.

Dine kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en motiveret kollega, som sammen med os har lyst til at præge den videre udvikling af afdelingen og ikke mindst den øvre kirurgi kirurgi. Vi ønsker en kollega, som sammen med os sætter patienten i centrum, stræber efter den bedst mulige kvalitet i behandlingen og har lyst til at være en del af et team af dygtige kolleger, som arbejder både nationalt og internationalt for at udvikle kirurgien.

Da størstedelen af vore operationer i dag foretages laparoskopisk ønsker vi en kollega med dokumenteret erfaring i både åben og laparoskopisk kirurgi.

Kirurgisk Afdeling lægger vægt på, at yde behandling af høj kvalitet på et evidensbaseret grundlag. Derfor ser vi gerne, at du er forskningsaktiv og at du har vist dette i dit hidtidige karriereforløb.

Afdelingen vægter uddannelse af både studerende samt yngre læger højt og vi ser derfor gerne, at du interesserer dig for uddannelse og supervision.Både overlæger og afdelingslæger har uddannelsesforpligtigelse overfor medicinstuderende og læger i speciallægeuddannelse. Derudover undervises andre faggrupper og specialer.

Afdelingen har regionens lærestolsprofessorat i kirurgi, ligesom der er både kliniske lektorer og studielektorer tilknyttet.

Vi lægger vægt på, at du udviser engagement og interesserer dig for din egen personlige og faglige udvikling og profilering, og vi forventer, at du aktivt går ind i en udvikling af dig selv og afdelingen.

Arbejdsvilkår

Speciallægen får hovedfunktion indtil videre (dagarbejde og vagtfunktion) i Køge.

Speciallægen indgår i bagvagtslaget sammen med 18 kolleger i 2-skiftet vagtfunktion.

Afdelingen er fast forankret i den regionale udvikling af sygehusvæsenet med varetagelse af de specialiserede kirurgiske funktioner for Region Sjælland. De kirurgiske funktioner vil blive samlet i det kommende Universitetshospital i Køge.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Yderligere information kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Henrik Møller, henmo@regionsjaelland.dk, 47 32 30 01.

Samtale med kvalificerede ansøgere forventes afholdt i uge 10.

Du kan læse mere om Kirurgisk Afdeling her og her.Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Introduktionsstilling i anæstesi til Slagelse Sygehus

Region Sjælland

En etårig introduktionsstilling er ledig til besættelse. Stillingen ønskes besat 01.04.18 Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkir...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Afdelingslæge til audiologisk afsnit, Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Klinisk overlæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

Region Sjælland

Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved er en stilling ledig for klinisk overlæge. Funktionen er fortrinsvis knyttet til et børnepsykiatrisk udrednings-team. Stillingen er på 37 ti...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Hoveduddannelsesforløb i almen medicin i Region Sjælland

Region Sjælland

I Region Sjælland opslås 24 stillinger i Hoveduddannelsen til almen medicin til besættelse som nedenfor nævnt. Bemærk venligst at der på grund af strukturændringer samt omlægninger i hoveduddannelsesforløbene i Region Sjælland kan ske ændringer inde...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Afdelingslæge til Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...