Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet - Glostrup

En stilling som afdelingslæge i Region Hovedstaden med tjeneste ved Rigshospitalet, Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET - Glostrup, Diagnostisk Center er ledig til besættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt herefter. 
 
Sektionen i Glostrup modtager patienter fra såvel hospitalet som fra praksissektoren og foretager et bredt spektrum af fysiologiske og nuklearmedicinske undersøgelser, herunder PET undersøgelser. Sektionen har et tæt samarbejde med de andre sektioner i Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET. Der er en stor forskningsaktivitet i afdelingen, gode muligheder for forskning, uddannelse og internationale kontakter i forbindelse med stillingen.  
 
Kvalifikationer 
Stillingen ønskes besat af speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin, gerne med bredt kendskab til specialet. Interesse og færdigheder indenfor ultralydsundersøgelser er en fordel. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem YL og Danske Regioner. 
 
Vagt 
Stillingen er indtil videre ikke forbundet med vagtforpligtelse eller udetjeneste. 
 
Undervisning og forskning 
Ansøger skal indgå i præ- og postgraduat uddannelse samt forskning og udvikling inden for specialet.  
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af sektionen i Glostrup, overlæge, dr.med. Peter Hovind, 38 63 24 33 eller peter.hovind@regionh.dk.  
 
Ansøgningsfristen er søndag den 11. marts 2018. Ansøgning incl. CV, speciallægebevis samt relevante oplysninger sendes via linket i opslaget. 
Rigshospitalet er røgfrit område. 
 
Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her