Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Neonatalklinikken

Juliane Marie Centret  
 
Ved Neonatalklinikken er en stilling som vikar for afdelingslæge i 6 mdr. ledig til besættelse fra 1. april 2018.  
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i pædiatri, der har dokumenteret erfaring med intensiv behandling af nyfødte og helt små børn. En ansøger, hvor ansættelsen kan indgå i et godkendt ansættelsesforløb til fagområdeekspert i neonatologi vil blive foretrukket.  
 
De væsentligste opgaver er behandling af ekstremt for tidligt fødte børn, intensiv behandling af syge nyfødte og små børn op til 1 års alder, samt præ- og postoperativ behandling af nyfødte børn med misdannelser til børnekirurgisk, neurokirurgisk eller hjertekirurgisk behandling.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Nærmere oplysninger om stillingen, herunder vagtforhold, stillingsbeskrivelse mv, kan fås ved henvendelse til klinikchef Steen Hertel, Neonatalklinikken, telefon 35 45 53 01 eller 35 45 87 03.  
 
Ansøgningsfrist mandag den 19. februar 2018 kl. 08:00. Eventuelle ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 8.  
 
Søg stillingen via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneat-testen hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.  
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her