Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til neuroradiologisk sektion, Radiologisk Afdeling OUH Odense

Jobindhold
Vi søger en afdelingslæge til fastansættelse i vores neuroradiologiske sektion med ansættelsesstart pr. 1. maj 2018 eller efter aftale.
Sektionen varetager neuroradiologiske undersøgelser og interventioner og har et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger og Nuklearmedicinsk afdeling. Stillingen er opslået specielt med henblik på oplæring i de interventionelle procedurer i sektionen.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har dansk speciallægeanerkendelse og kan leve op til de syv kompetencekrav for speciallæger. Vi vægter udvikling af specialet højt, og du skal være åben for nye tiltag og gerne være interesseret i forskning. Stemningen er uformel, og gode samarbejdsevner vægtes højt. Du vil gennemgå en oplæring med henblik på at gennemføre interventioner.

Lidt om Radiologisk Afdeling


Radiologisk Afdeling er inddelt i følgende subspecialer: neuroradiologi, muskuloskeletal/pædiatrisk radiologi, onkoradiologi, angio/thorax radiologi, abdominalradiologi, ultralyd og mammaradiologi.Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager ca. 335.000 undersøgelser på årsbasis, og vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen har de fleste højt specialiserede funktioner.Alle afdelingslæger/overlæger deltager i de diagnostiske procedurer samt deltager i undervisning af studerende og yngre læger.Lean-principper er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige tavlemøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi har en uhøjtidelig omgangstone mellem alle ansatte. Der er også plads til sociale arrangementer såsom sommerfest og julefrokost, og vi deltager i motionsarrangementer som fx Eventyrløb, DHL-Stafet og fodboldturneringer.

Vil du høre mere om jobbet
er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Jens Karstoft, tlf. 31 24 32 73 eller jens.karstoft@rsyd.dk 

Ansøgningsfristen er 15.02.2018. Vi glæder os til at høre fra dig.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her