Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Ortopædkirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Stillingen ønskes besat af en afdelingslæge, som har interesse inden for traumer, sårbehandling og børneortopædi. Stillingen indbefatter 12-skiftet vagt med tilstedeværelse fra vagtværelse.

Afdelingen har akut modtagefunktion herunder traumemodtagelse i samarbejde med sygehusets Akutafdeling. De akutte indlæggelser udgør 80%, hvorfor der er mulighed for at få rutine inden for traumatologi. Herudover har afdelingen særlig interesse inden for skulderkirurgi (regionsfunktion), hofte og hofterevisionskirurgi samt fodkirurgi på for/mellemfod. Afdelingen deltager i studenterundervisning og har læger i introduktions-, blok- og hoveduddannelsesstillinger.

Afdelingen lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde, og det forventes at ansøger kan indgå som en del af et tværfagligt team.

Der lægges vægt på kvalitet i mødet med patienterne, herunder fokus på patientinformation og patientmedinddragelse. Afdelingen har fokus på værdi for borgeren.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her