Afdelingslæge til Radiologisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus

Ved Radiologisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse efter aftale. 
 
Svendborg Sygehus er en del af Odense Universitetshospital, og Svendborg er på nuværende tidspunkt et akut sygehus. Når det nye universitetssygehus i Odense tages i drift overgår Svendborg til at blive specialsygehus. På specialsygehuset vil der være en stor Medicinsk Afdeling med bl.a. et Diagnostisk Center, herudover en Ortopædkirurgisk og Parenkymkirurgisk Afdeling.  
 
Radiologisk Afdeling, Svendborg Sygehus består ud over afdelingen i Svendborg af en afdeling i Nyborg, Rudkøbing og på Ærø. 
 
Ansættelsen vil være på 2 matrikler, Svendborg og Nyborg - med hovedansættelsessted i Svendborg.  
 
Afdelingen i Svendborg har, udover konventionelt røntgenapparatur, tre ultralydsskannere, to 1,5 T MR-skannere og fire 64 slice CT skannere. Kardiologer og radiologer foretager i samarbejde hjerte-CT. 
 
Afdelingens lægelige stab består af 9 overlæger, 4 afdelingslæger og uddannelseslæger (introduktionslæger, reservelæger i hoveduddannelse). 
 
Afdelingen har døgndækkende akutfunktion. Vagten er 12 skiftet, hverdag med tilstedeværelsesvagt frem til kl. 22.00 med efterfølgende rådighed fra bolig og weekend tilstedeværelsesvagt frem til kl.17.00 med efterfølgende rådighed fra bolig. TMC-Sydney passer vagten fra kl. 22.00 - 07.45, vagthavende står til rådighed i tilfælde af, at der kræves tilstedeværelse af speciallæge eller ved teknisk nedbrud.  
 
De enkelte overlæger har fagområder og interessefelter, og der tages højde for dette i den daglige arbejdstilrettelæggelse. Der er mulighed for forskning og udvikling. 
 
Afdelingen udfører ca. 128.000 undersøgelser om året, heraf ca. 21.000 CT skanninger og 11.000 MR skanninger. 
 
Stillingerne ønskes besat af radiologisk speciallæge, der er bredt uddannet, gerne med interesse og kompetencer indenfor ultralyd.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til lægefaglig leder Jacob C. Bang, tlf. 20 56 47 29. 
 
Du kan læse mere om Svendborg Sygehus på internettet, adressen er www.ouh.dk  
 
Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller og skal indeholde speciallægeautorisation, curriculum vitae samt evt. publikationsliste. 
 
Ansøgningsfrist snarest muligt. Ansættelsessamtaler finder sted løbende. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingslæger/overlæger til Gynækologisk Obstetrisk afdeling D

Gynækologisk obstetrisk Afdeling D - Odense-Svendborg

Vil du være speciallæge i en stor, travl, udviklingsorienteret, forskningsfokuseret, internationalt samarbejdende, undervisnings tung og humørfyldt afdeling så læs videre: Vi har aktuelt 3 speciallægestillinger til besættelse og vi har ikke sat stil...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Overlæge/afdelingslæge

FAM (Fælles Akut Modtagelse), Odense

Odense
Fælles Akutmodtagelse, FAM, OUH Odense Universitetshospital Har du lyst til at være med som speciallæge i en organisation i stadig udvikling og med stor national og international bevågenhed? En stilling som overenskomstansat afdelingslæge overlæge m...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018