Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge Urogynækologi, Gynækologisk-obsterisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

En stilling som afdelingslæge indenfor urogynækologi ved gynækologisk-obstetrisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus opslås til besættelse pr. 1.december 2020 eller efter aftale.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du som speciallæge skal bidrage til udviklingen indenfor urogynækologi sammen med urogynækologiske team.

Ansøgeren skal være speciallæge i gynækologi og obstetrik og have interesse for urogynækologi. Erfaring indenfor subspecialet ikke afgørende idet der vil være gode muligheder for oplæring, både teoretisk og praktisk.

Afdelingen har et velfungerende urogynækologisk team, bestående af læger, kontinenssygeplejersker og fysioterapeuter.

Vi har et tæt samarbejde med urologisk afdeling, med ambulatorier der ligger i tæt fysisk relation, og som giver mulighed for tværfaglig sparring og konference omkring komplekse patienter.

Afdelingen vægter høj faglighed og et godt arbejdsmiljø højt.

Afdelingen er prægraduat uddannelsessted for lægestuderende, jordemoderstuderende og sygeplejestuderende samt social og sundhedsassistenter. Desuden varetager afdelingen postgraduat klinisk undervisning som led i uddannelse i almen medicin, introduktionsstillinger i gynækologi og obstetrik samt uddannelsesstillinger til speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Ved besættelse af stillingen vil der blive lagt vægt på, at ansøger har gode samarbejdsevner, er målrettet, dynamisk og fleksibel og har interesse for faglig-,kvalitet- og og forskningsmæssig udvikling af området samt klinisk undervisning.

Der er gode muligheder for at deltage i efteruddannelse og videnskabelige aktiviteter.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Speciallægen går i 11-12 skiftet 1 holds drift.

Ansøgning:
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ledende overlæge Sidsel Ipsen.

Ansøgning opbygget ud fra de 7 lægeroller (skema her), samt CV sendes elektronisk senest den 20.10.20.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 27.10.20.

Afdelingen:
Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, har et opland på ca. 220.000 borgere. Afdelingen er velfungerende, stiler mod at skabe gode og sammenhængende patientforløb med fokus på professionalisme og faglig udvikling. Gynækologien har garantifunktion for Region Syddanmark.

Gynækologisk/obstetrisk afdeling har ca. 1900 fødsler, stort obstetrisk og gynækologisk ambulatorium med dertil hørende operativ aktivitet i såvel ambulant som stationært regi. Gynækologisk afsnit har tilknyttet en inkontinensklinik. Obstetrisk afsnit har desuden tilknyttet ultralydslaboratorium med prænatal diagnostik.

Afdelingen er bemandet med ca. 24 læger: 6 overlæger, 7 afdelingslæger, 1-2 1. reservelæge samt 3 introduktionslæger og 6 yngre læger underuddannelse til almen medicin/ præintro/ lægevikar.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. En arbejdsplads med gode kolleger og hvor balancen mellem arbejdsliv og privatliv kan forenes. Som medarbejder vil du blive inddraget og have medindflydelse- både i det daglige og når nye tiltag skal udvikles, og der er stor mulighed for at præge udviklingen indenfor dit fagområde.

Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig?
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er et stort akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er ligeledes helt ny sengebygning, taget i brug i 2019/20. På SVS arbejdes der med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.