Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge ved Klinik for Bipolar sygdom og samtidig tilknytning til Akut Psykiatri

Afdeling for Depression og Angst (ADA) søger en afdelingslæge til en delt stilling mellem Klinik for Bipolar Sygdom og speciallægeteam tilknyttet Akut Psykiatri pr. 01.01.2022.
 
Klinik for Bipolar Sygdom varetager udredning og behandling af patienter med bipolar lidelse. I begyndelsen af 2021 udvidede vi denne del af klinikken med et nyt tilbud til nydiagnosticerede bipolare patienter TIBIS. Du kan læse mere om behandlingstilbuddet her.
 
Herudover rummer klinikken en meget velfungerende udredningsenhed. Enheden består af specialpsykologer og sygeplejerske og tilknyttet speciallæge. Endelig rummer klinikken team for Hurtige Ambulante Tider, der varetager subakutte vurderinger af patienter henvist fra praktiserende læger i samarbejde med psykiatriens lægevagthold.
 
Klinik for bipolar sygdom er en del af Afdeling for Depression og Angst, AUHP, der omfatter ca. 400 fuldtidsansatte. Afdelingen består af 3 specialiserede sengeafsnit, Psykiatriens Hus i Aarhus, Klinik for depression, Klinik for PTSD og Angst og Klinik for Personlighedsforstyrrelser.
 
Vi lægger vægt på sammenhængende patientforløb og der er derfor etableret et godt samarbejde mellem ambulatorierne og sengeafsnittene med henblik på at sikre overgangene mellem indlæggelse og ambulant kontakt bedst muligt for patienterne.
Vi har fokus på inddragelse af patienter og pårørende i udredningen og behandlingen.
 
Du vil ud over at være tilknyttet bipolart team være tilknyttet den faste stab af speciallæger, der varetager speciallægefunktionen i Akut Psykiatri i dagtiden.  Denne funktion varetages sammen med to andre speciallæger, hvoraf den ene er tilknyttet Akut Psykiatri ca. 4 dage ugentligt. Du vil i gennemsnit skulle forvente at være tilknyttet Akut Psykiatri ca. 10 timer ugentligt. Det nyetablerede team af speciallæger vil sammen skulle lægge den faglige kurs i Akut Psykiatri i samarbejde med ledelserne i ADA og Akutafdelingen.
 
Afdeling for Depression og Angst har en meget aktiv forskningsafdeling, der bidrager til forskning af høj international standard. Vi lægger vægt på, at medarbejderne har mulighed for at indgå i forskningsprojekter og der er derfor mulighed for delvis frikøb til forskning. Forskningsafdelingen har en velfungerende corefunktion, der er med til at kunne faciliteter gennemførslen af forskningsprojekter.


Ønskede faglige kvalifikationer
  • Speciallægeautorisation i psykiatri samt bred almenpsykiatrisk viden og erfaring.
  • Erfaring med eller interesse for det affektive fagområde samt for udviklingsarbejde.
  • Interesse for klinisk psykiatrisk forskning.
 

Ønskede personlige værdier og kvalifikationer

  • Positivt menneske med klare holdninger.
  • Engageret, omsorgsfuld og troværdig i kontakten til patienter, pårørende og medarbejdere.
  • God til at samarbejde på alle niveauer.
  • Evne til at arbejde struktureret og tænke organisatorisk.
 

Vi tilbyder

  • Mulighed for at præge retningen og videreudviklingen i en nyoprettet klinik med et stærkt tværfagligt og lægefagligt miljø, sidstnævnte i form af en forholdsvis stor lægegruppe, med fine muligheder for faglig sparring og et godt kollegialt fællesskab.
  • En dynamisk arbejdsplads, hvor vi profilerer os fagligt som en dynamisk samarbejdspartner til de somatiske afdelinger på Aarhus Universitetshospital.
  • Mulighed for videreuddannelse.

Ansøgning
Stillingen ønskes besat d. 01.01.2022 eller efter nærmere aftale.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 23. april 2021
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 7. maj 2021

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Ledende overlæge Farahna Harees (pernhare@rm.dk / 2325 8288),


 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.