Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge ved Nyremedicinsk Afd. Y, OUH

Nyremedicinsk Afdeling Y, Odense Universitetshospital søger en afdelingslæge pr. 01-01-2021.

Nyremedicinsk Afdeling Y består af et sengeafsnit med 17 senge, et dialyseafsnit i Odense med 41 dialysepladser og et dialyseafsnit i Svendborg med 19 dialysepladser. Afdelingen har derudover et stort ambulatorium med ca. 10.000 årlige besøg og en Nyremedicinsk Forskningsenhed med en professor og adjungeret professor, to post doc, 3 Ph.D studerende, to projektsygeplejersker og tre laboranter.

Afdelingen varetager højt specialiserede funktioner, herunder nyretransplantation på børn og voksne, efterkontrol af nyretransplanterede samt dialysebehandling af børn. Derudover varetages immunosuppressiv behandling hos patienter med svære inflammatoriske bindevævslidelser, herunder vaskulitis associeret glomerulonephritis og ekstrakapillær glomerulonephritis. Endelig varetages på højt specialiseret niveau diagnostik og behandling af mikroangiopatiske trombocytopenier samt behandling af særlige komplikationer til uræmi.

Desuden varetages alle regions- og hovedfunktioner inden for nyremedicin.

Afdelingen prioriterer forskning og har en betydelig forskningstradition på nationalt og internationalt niveau, især i forbindelse med de højt specialiserede funktioner.

De lægelige funktioner varetages i tre grupper, henholdsvis transplantationsgruppen dialysegruppen og gruppen for øvrige patienter, som endnu ikke har terminalt nyresvigt. Til hvert af disse områder er tilknyttet en ikke-vagtbærende overlæge. Den faste, lægelige stab består således af en professor, tre ikke-vagtbærende overlæger, seks vagtbærende overlæge og fire afdelingslæger.

Nyremedicinske patienter indlægges direkte i afdelingen, idet kun patienter med ikke tidigere kendt nyresygdom indlægges via FAM.

Transplanterede modtages umiddelbart efter transplantationen på sengeafsnittet, som varetager semiintensiv behandling.

Det forventes, at afdelingslægen indgår i afdelingens forsknings- og udviklingsarbejde.

Den, der ansættes i stillingen, vil skulle deltage i en 12-skiftet tilstedeværelsesvagt.

Ved vurdering af ansøgere vil der blive lagt vægt på klinisk uddannelse og erfaring, og på dokumenteret videnskabelig erfaring og aktivitet.

I øvrigt henvises til faglig funktionsbeskrivelse for stilling som afdelingslæge, som kan fås ved henvendelse til sekretær Ann Hofstedt, e-mail: ann.hofstedt@rsyd.dk

Ansøgningsfrist søndag 20-09-2020

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag 01-10-2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.