Afdelingslæge ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet

Ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, er en stilling som afdelingslæge i reumatologi ledig til besættelse. Tiltrædelse senest den 1. september 2018, evt. før. 
Arbejdssted er udefunktionen på Nordsjællands Hospital, Hillerød. Funktionen flyttes til Nyt Nordsjællands hospital syd for Hillerød når dette er færdigbygget ca. 2021. Nordsjællands hospital er et af Region Hovedstadens 4 områdehospitaler. Arbejdsopgaver er primært funktionens kliniske arbejde, som beskrevet nedenfor. Derudover ledelses og udvikling opgaver eller forskning efter kvalifikationer og interesse. Hvis det ønskes af ansøger vil det være muligt at aftale to dages tjeneste ugentligt på VRR´s Glostrup matrikel til f.eks. oplæring i ultralyd, varetagelse af vagt, daghospital eller stuegang i en kortere eller længere periode.  
 
Klinikkens organisation og arbejdsopgaver: 
Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme (VRR) er Region Hovedstadens eneste reumatologiske afdeling/klinik og omfatter desuden en stor rygkirurgisk funktion som betjener både Region Hovedstaden og Region Sjælland.  
De reumatologiske opgaver varetages på 3 udefunktioner og Rigshospitalets 2 matrikler. Den rygkirurgiske funktion varetages alene på Rigshospitalet, Glostrup.  
Funktionen på Hillerød varetager elektiv og sub-akut udredning og behandling af reumatologiske patienter på hovedfunktionsniveau i planlægningsområde Nord, Region Hovedstaden sv.t. et optageområde på ca. 310.000 indbyggere.  
Behandling af leddegigt og andre inflammatoriske sygdomme foregår i et tæt samarbejde med sygeplejersker. Den inflammatoriske reumatologi varetages i gode nyrenoverede lokaler i fællesambulatoriet, hvor der er ultralydsscanner i ambulatorierum.  
Behandlingen af rygsygdomme foregår i rygklinikken i et tæt samarbejde med fysioterapeuter og sygeplejersker med opgaveglidning. Afdelingen har et samarbejde med rygkirurgien på Glostrup.  
Afdelingens speciallæger går reumatologiske tilsyn på Hillerød hverdage 8-15. Der er ingen vagtforpligtelse.  
 
Vi kan tilbyde dig  
• Et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø  
• Uddannelse, udvikling og forskningsaktiviteter  
• Spændende og afvekslende opgaver med tværsektoriel kontaktflade  
• Tværfagligt samarbejde og faglig sparring  
• Dygtige og engagerede kolleger  
• Udvikling af dine ledelses- og uddannelsesmæssige kompetencer 
 
Vi forventer  
• At du er punktlig og flittig  
• At du optræder som rollemodel  
• At du er opsøgende  
• At du hele tiden søger at dygtiggøre dig  
• At du lærer at forstå den komplekse organisation, som du er ansat i  
 
Kvalifikationer  
Speciallægeanerkendelse i reumatologi eller intern medicin:reumatologi på tiltrædelsestidspunktet.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsesvilkår og aflønning sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Henrik Røgind henrik.roegind.01@regionh.dk eller funktionsansvarlig overlæge, Hillerød funktionen, dr. med. Jesper Nørregaard: 48296999 eller jnor@regionh.dk. Foreløbig stillingsbeskrivelse kan rekvireres. Stillingsbeskrivelsen påtænkes præciseret inden ansættelsen med angivelse af ledelsesmæssige opgaver. 
 
Ansøgning  
Fremsendes elektronisk, via linket nederst på siden senest den 5. marts kl. 12.00. Ansøgningen skal vedlægges kopi af eksamensbeviser, autorisationer og curriculum vitae. Ansøgere bør i ansøgningen forholde sig til de 7 kompetenceområder og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne indenfor disse kompetencer.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Speciallæge i psykiatri til Retspsykiatrisk Klinik

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri. Opgaven Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager. Dig Vi søger en speciallæ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar for reservelæge til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Vi søger en reservelæge til et 6 måneders vikariat ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Frederiksberg matrikel. Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme har et stort, aktivt reumatologisk ambul...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afdelingslæge til lukket sengeafsnit på Psykiatrisk Center København, Afd. RH (Rigshospitalsmatriklen)

Psykiatrisk Center København

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri, og stillingen er ledig til besættelse d. 1. april 2018 eller snarest derefter. Vi tilbyder En udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et at...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Reservelæge til Psykoterapeutisk klinik, Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

Ved Region Hovedstadens Psykiatri, Psykiatrisk Center København (PCK) er en 37 timers stilling som reservelæge på Psykoterapeutisk Klinik ledig til besættelse 01.03.2018 eller snarest derefter. Udgangspunktet er 1 års ansættelse i en uklassificeret ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingslæge ved Region Hovedstadens Socialmedicinske Center, Frederiksberg Hospital, 01.04.18

Arbejds- og Miljømedicinsk afdeling AMED

Ved Socialmedicinsk Center (SMC), Frederiksberg hospital, er 2 afdelingslægestillinger til besættelse pr. 01.04. 2018 eller efter nærmere aftale. Afdelingen har brede socialmedicinske funktioner med særlig fokus på udredning af funktions- og arbejds...