Afdelingslæge/overlæge

Til en spændende stilling som afdelingslæge/overlæge ved Hjertesygdomme HEV søges en engageret læge, som vil være med til at præge og udvikle et stærkt fagligt miljø. Vi søger en kollega for hvem teamwork, læring og forskning følges ad og omsættes til gode patientforløb.
 
Aktuelt handler det om, hvordan vi på tværs af fag og specialer omstiller os og præger tilløbet til, at vi om bare 24 måneder rykker ind i et helt nyt Akuthospital i Gødstrup.
 
Med din hjælp skal det blive tydeligere, hvordan speciallæger, yngre læger og sygeplejersker sammen skaber læring og flytter sig lidt hver eneste dag. Sådan at vores kerneopgaver og faglighed som ny hjerteafdeling træder synligt frem. Og sådan at vores patientforløb udvikler sig med de nye muligheder, der gives med ny teknologi, viden og rammer for ændret organisering af arbejdet. 
 
Med dig på holdet er vi klar til at løfte blikket allerede nu og i morgen, for at styrke og udbrede den stærke forskningsaktivitet og læringskultur, som gror på hospitalet og i Hjertesygdomme HEV.
 
Så er du til faglige udfordringer, og kan du få øje på perspektivet i at blive en del af en specialiseret hjerteafdeling, og deler du visionen om at vi alle deltager i både ”det sjove og det grove”, så har du alle muligheder hos os.
 
Efter åbningen af det sidste stykke motorvej omkring Silkeborg er der nu under 1 times kørsel til både Århus og Vejle!
 
Om kardiologien
Den kardiologiske funktion i Hospitalsenheden Vest blev den 1. januar 2017 udskilt til en selvstændig afdeling. Aktuelt er vi på afdelingen 13 overlæger og to afdelingslæger. Der er fem hoveduddannelsesforløb i kardiologi tilknyttet afdelingen.
 
Hjertesygdomme er både i Herning og Holstebro.
I Herning er der sengeafsnit med plads til 36 patienter, hvor den direkte modtagelse af de akutte kardiologiske patienter i Hospitalsenheden Vest er samlet. Derudover er der en stor ambulant funktion med bla. hjertesvigtsklinik og hjerterehabilitering. Afdelingen har også et stort kardiologisk forskningsafsnit.
Der er invasiv kardiologisk funktion i Herning, hvor Hjerte-laboratoriet er bestykket med to rum til KAG og pacemakerimplantation. Desuden er der et billeddiagnostisk center til både Hjerte-CT og Hjerte-MR, og med tæt samarbejde mellem radiologisk og nuklearmedicinsk afdeling
I Holstebro er der en hjerteklinik med aktivitet alle hverdage.
 
Vagt
Indenfor det kardiologiske område er der to vagtlag med tilstedeværelsesvagt i Herning. Begge vagtlag deles med Medicinsk Afdeling. En kardiologisk forvagt som består af introduktionslæger og læger i hoveduddannelsesstilling, og en bagvagt som består af læger i hoveduddannelsesstilling og afdelingslæger.
Der er kardiologisk boligvagt, som dækkes af kardiologerne, og til stillingen er knyttet deltagelse i boligvagten.
Hjertesygdomme bidrager desuden til den medicinske tilstedeværelsesvagt, hvor man skal forvente 1-2 tilstedeværelsesvagter i løbet af 10 uger.
 
 
Lægelige kvalifikationer
Der ønskes en ansøger med speciallægeuddannelse i intern medicin og kardiologi. Hjertesygdommes størrelse og antallet af speciallæger i afdelingen muliggør en subspecialisering. Interesserede ansøgere opfordres til at kontakte afdelingen for at høre nærmere om mulighederne.
Det forventes, at ansøger har dokumenterede kompetencer indenfor det kardiologiske forsknings- og udviklingsarbejde, indenfor det uddannelsesmæssige område, og kan dokumentere bred og aktuel faglig efteruddannelse.
Ansøger bør i ansøgningen forholde sig til speciallægens 7 roller, jf. Region Midtjyllands ”Retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger”, og bør i videst mulig omfang dokumentere sine kvalifikationer indenfor disse områder. Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetenceområder.
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst indenfor området, indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger/Speciallæger.
Stillingerne er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse.
Ansættelse vil være betinget af tilfredsstillende børneattest.
 
Flere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Troels Niemann på tlf.nr. 30709012.
 
Ansøgningsfrist
Du kan søge jobbet online på www.ofir.dk ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
Ansøgningen må være os i hænde senest mandag den 30. april 2018.

Stillings- og funktionsbeskrivelse overlæge
Stillings- og funktionsbeskrivelse afdelingslæge


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Overlæge

Kirurgisk, Herning

Herning
Forandring, fornyelse og faglig udvikling. Det er, hvad du bliver en del af som overlægepå kirurgisk afdeling i Hospitalsenheden Vest.Snart rykker kirurgien med første bølge af samarbejdende specialer til vores nyestorsygehus i DNV-Gødstrup. Rammer ...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Introduktionsreservelæge til Anæstesiologisk afdeling

Anæstesiologisk, Herning

Herning
Introduktionsreservelægestilling ved Anæstesiologisk Afdeling,Hospitalsenheden Vest er ledig til besættelse 1. september 2018 eller efter aftale. Hospitalsenheden Vest:Omfatter for nærværende hospitalerne i Herning, Holstebro, Ringkøbing og Lemvig. ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Introduktionsreservelæge, Akutafdelingen, Hospitalsenheden Vest

AKUT, Herning

Herning
DET ER HISTORISK for første gang udbyder vi introduktionsstillinger i AkutmedicinSøg en af tre introduktionsstillinger hos os.Akutområdet, der består af Akutmodtagelsen og Akutsengeafsnittet, har fokus på lærings-, uddannelses- og arbejdsmiljøet. Be...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Kunne du se dig selv i en nytænkende og udfordrende stilling i psykiatrien, hvor du er en vigtig aktør i forstærkelsen af en kultur uden bæltefikseringer?

Regionspsykiatrien Vest Herning

Herning
Regionspsykiatrien Vest søger pr. 1.6 eller efter aftale en faguddannet socialpædagog, pædagog, sygeplejerske, ergoterapeut eller fysioterapeut med særlig fokus på handlinger for nedbringelse af tvang. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og du ansæ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018