Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge/Overlæge

Radiologisk afdelingslæge/overlæge til Holbæk Sygehus

  • Bliv del af et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling

Ansøgningsfrist: 20.01.2021

Holbæk Sygehus tilbyder stærkt, fagligt fællesskab, gode muligheder for forskning, frihed under ansvar og stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

På Radiologisk Afdeling vil vi gerne være de bedste til vores arbejde, og vi sætter en ære i at sikre, at alt hvad vi gør gavner vores patienter.

Vi lægger vægt på faglig udvikling, og er specialister i talentpleje. Vi har fokus på den enkelte medarbejder, og er parate til at investere i dig, så du hele tiden udvikler dig i takt med afdelingens opgaver og dine egne ambitioner.

Citat fra en af de yngre radiologer i afdelingen; Der er mange spændende patientforløb- her kan man opnå kompetencer indenfor de akutte højrisiko abdominale patienter.

Og nu mangler vi bare dig på holdet!

Om Radiologisk Afdeling

Radiologisk afdeling i Holbæk består af otte undersøgelsesrum. Der findes to nyere ultralydsapparater, heraf er der indkøbt et nyt UL apparat i december 2020, 2 1.5T MR-skannere og to CT-skannere, heraf en helt ny Dual Source CT-skanner og to nye CT skannere på vej. Den konventionelle radiologi er i løbet af de sidste par år totalt digitaliseret, dels via et rent digitalt gennemlysningsleje, dels er der DR-udstyr i alle rum samt til udefoto.

Vi har satellitafdelinger på Kalundborg Sundheds- og Akuthus og i Sundhedscenter Odsherred i Nykøbing Sjælland, begge betjent af radiografer. Beskrivelser af undersøgelserne varetages stort set af lægerne på afdelingen i Holbæk.

Afdelingens læger har et stærkt fagligt fællesskab, og mødes til sparring og læringsseancer på flere gange på ugentlig basis. Der er en god tone og en stor hjælpsomhed på tværs af de enkelte medarbejdere og faggrupper i afdelingen.

Radiologien i Region Sjælland står aktuelt foran en fusion, der vil sikre endnu mere faglig styrke og udviklingsmuligheder, idet det radiologiske speciale samles organisatorisk på tværs af regionen fra og med 1. Januar 2022.

Om dig

Det overordnede krav til dig er, at du er speciallæge i radiologi, og synes at MR diagnostik er spændende og at du har en ambition om at gøre en forskel. Derudover skal du være parat til det meste, fleksibel og med et højt energiniveau. Hvis du også har et ønske om at udvikle noget, der ændrer patientbehandlingen fundamentalt, vil det være fantastisk – vi har i hvert fald pladsen og ambitionen.

Vi tilbyder

Vidt forskellige patienter – men altid i centrum: Hos os garanterer vi, at du kommer i berøring med alle former for patienter og specialer. Det ene øjeblik beskriver du traume og akutte patienter, det andet er der kollegial sparring med dygtige kolleger i afdelingen eller på en anden af sygehusets afdelinger, og det tredje øjeblik er du fordybet i et innovations/ forskningsprojekt med betydning for fremtidens sundhedsvæsen. Vi har samtidig et bredt patientgrundlag, der dels har brug for vores ekspertise, men som også stiller store krav til vores forståelse af det samlede patientforløbet.

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra sygehuset, kan du med stor fleksibilitet pakke din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og også plads til dem, der gerne vil gå i vagt. Og alt der imellem.

Flad struktur med stor frihed: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Har du en god idé, vil du opleve, at der er frie rammer til at forfølge den og omsætte den til praksis. Vi er heller ikke bange for at omgøre dårlige beslutninger. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os – og vi begrænser bureaukratiet til et absolut minimum.

Naturskønne omgivelser og en dejlig provinsby: Der er 40 minutters transport til København. Boligerne er billige og vandet er lige rundt om hjørnet, der er fine vuggestuer og børnehaver, gode private og offentlige skoler og en fin gammel handelsby, hvor du finder det meste.

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter anciennitet, vagter etc. og mulighed for udbetalt overarbejde, hvis du arbejder mere end 37 timer.

Kontakt ledende overlæge Anette Savnik asav@regionsjaelland.dk, telefon +31 92 43 78 eller overlæge Aamir Reza Siddiqi ars@regionsjaelland.dk for at høre nærmere om stillingen. Vi ansætter løbende – men ansøgningen skal være os i hænde senest den 20 januar 2021.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på flere områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – og vejen fra idé til handling er kort – så meget kan lade sig gøre. Læs mere om job og karrierer på Holbæk Sygehus her.

Holbæk Sygehus indgår i Københavns Universitetshospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og Sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.