Afdelingslæge/overlæge i intern medicin: endokrinologi, medicinsk afdeling, endokrinologisk afsnit Amager, AHH.

Har du lyst til at blive en del af et fagligt inspirerende team? Kunne du tænke dig at være med i en spændende udviklings proces i dit lægefaglige virke?

Vi kan tilbyde dig et interessant job, hvor du har mulighed for både at dykke ned i det endokrinologiske speciale, kombineret med arbejde inden for den brede interne medicin. Ambulatoriet er nyindrettet i flotte lyse lokaler, der virker indbydende på både patienter og medarbejdere. Vi tilsigter at opfylde patienternes behov med en arbejdstilrettelæggelse, der også tager hensyn til den enkelte speciallæge.

Medicinsk Afdeling, Amager
Afdelingen har i de senere år gennemgået en omorganisering, så vi kan imødekomme fremtidens krav som en integreret del af Amager/Hvidovre hospital. Afdelingen varetager modtagelse af et bredt medicinsk patientklientel med hurtig udredning og behandling og har et befolkningsunderlag på over 180.000.

Vi oplever i hverdagen at stemningen og charmen ved et lokalt provinshospital i hjertet af København er bevaret. Afdelingen vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor ordentlighed er i fokus, samtidig med at lægerne passer godt på både patienterne og hinanden.

Uddannelse af Yngre læger og studenter fra Københavns universitet har i mange år været i fokus, og afdelingen har bl.a. modtaget undervisningsprisen flere gange.

Afdelingen har repræsentation af de kardiologiske, endokrinologiske, lungemedicinske og geriatriske specialer samt en Akutklinik.

Vi er aktuelt ved at oprette et Fællesambulatorium, hvor ambulante patientforløb inkluderende flere specialer skal samles. I ambulatoriet vil vi også opgradere muligheden for subakutte, ambulante forløb med sigte på, at der skabes værdi for den enkelte patient bl.a. ved at undgå indlæggelse.

Endokrinologisk afsnit
Vi har fokus på teamwork, trivsel og faglig udvikling. Vi vil gerne udfordre os selv med nye arbejdsgange og ny tænkning, så kvalitet, effektivitet og arbejdsglæde bliver endnu mere udtalt. Med dig på holdet vil vi være 4 speciallæger, 2 HU læger og flere reservelæger til specialet. Der er 6 sygeplejersker, 1 diætist, 1 fodterapeut og 5 faste sekretærer tilknyttet til teamet. Vi varetager udredning og behandling af type 1 og 2 diabetes, thyreoidea lidelser og osteoporose. Vi udreder desuden patienter med hypofyse- og binyresygdomme. Der udføres DEXA scanninger, øjenfoto, fodterapi og diætistvejledning. Vi har etableret hotline til praktiserende læge mhp et endnu tættere samarbejde.

Din hovedfunktion er ambulatoriet med typisk konsultation 2-3 dage om ugen. Du har mulighed for at have et ansvarsområde i endo team. Derudover forventes du at gå stuegang på intern medicinske patienter med/uden diabetes, deltage bagvagt og weekend dagfunktion samt at undervise på lige fod med andre speciallæger. Vi er ca. 20 speciallæger og 30 yngre læger.

Vagt
Speciallægerne indgår som udgangspunkt i bagvagt, og du forventes at deltage i bagvagten ca.2-3 gange pr. måned med tilstedeværelse indtil kl. 18 og efterfølgende opkald fra bolig. Ca. hver 6. uge har speciallægen weekend-dagfunktion.

Din profil

 • Speciallægeuddannelse i Intern Medicin: Endokrinologi, alternativ andre speciale med stærk endokrinologisk kompetence.
 • Bred intern medicinsk erfaring
 • Respekt for andre, fleksibilitet og rummelighed
 • God kommunikation
 • Professionalisme og engagement
 • Vilje og evne til teamwork og tværfagligt samarbejde
 • Interesse og erfaring i undervisning

Vi tilbyder
 • Et dynamisk medicinsk nærhospital i hjertet af København
 • Et ambulatorium med sammenhold, effektivitet, faglig sparing og arbejdsglad.
 • Godt arbejdsmiljø og stor interesse for uddannelse
 • Stærkt fagligt miljø både specialeorienteret og bredt internt medicinsk
 • Velfungerende mono- og tværfaglig undervisning
 • Velintegreret arbejde med kvalitetsudvikling i dagligdagen
 • Alle kender alle og kort kommunikationsvej tværs igennem huset
 • Tæt på metro og gode parkeringsforhold.

Yderligere oplysninger
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår for afdelingslæge er i henhold til overenskomst indgået mellem Dansk Regioner og FAYL. For overlæges vedkommende gælder det overenskomst mellem Danske Regioner og FAS.

Besættelse af stillingen som afdelingslæge eller overlæge vil bero på en konkret vurdering af ansøgers kompetencer.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til specialeansvarlig overlæge i endokrinologi Hongmei Duan, tlf. 28288758 eller ledende overlæge Arne Cyron, tlf. 29218877.

Ansøgningen, som udformes med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens beskrivelse af læges syv roller samt CV og relevante bilag stiles til ledende overlæge Arne Cyron, Medicinsk Afdeling Amager, Amager-Hvidovre Hospital og sendes elektronisk via nedenstående link.

Ansøgningsfrist den 30. april 2018, samtaler forventes afholdt i uge 19-20.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

A consultancy position in Paediatric Pulmonology associated with a five-year fixed termed Clinical professorship in Paediatrics

BørneUngeKlinikken

The Juliane Marie Center Department of Paediatrics and Adolescent Medicine Rigshospitalet, announces a consultancy position in Paediatric Pulmonology from as soon as possible The position is associated with a five-year fixed termed Clinical professo...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Consultancy of respiratory medicine at Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital combined with a clinical professorship in Respiratory Medicine with special focus on Severe Asthma

Lungemedicinsk Afdeling L

A clinical position as consultant of respiratory medicine at the Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital is open for appointment from as soon as possible. The position is combined with a 5-year externally funded pos...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Consultancy of respiratory medicine at Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital combined with a clinical professorship in Respiratory Medicine with special focus on Severe Asthma

Lungemedicinsk Afdeling L

A clinical position as consultant of respiratory medicine at the Department of Respiratory Medicine, Bispebjerg and Frederiksberg Hospital is open for appointment from as soon as possible. The position is combined with a 5-year externally funded pos...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Overlæge/Afdelingslæge til Psykiatrisk Ambulatorium Nimbusparken, Frederiksberg.

Psykiatrisk Center København

Vi søger ny Overlæge Afdelingslæge til et af vores F-ACT teams i Psykiatrisk Ambulatorium Nimbusparken, Frederiksberg. Stillingen er til besættelse pr. 1. september eller snarest derefter. Om stillingen Stillingen er med funktion i Psykiatrisk Ambul...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Afdelingslæge eller overlæge i Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

Vil du være med til at understøtte, at sundhedsvæsenets tilbud er baseret på den bedst tilgængelige viden? Interesserer du dig for formidling og rådgivning omkring evidensbaseret medicin og rationel anvendelse af lægemidler? Har du mod på at indgå i...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018