Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæger / Overlæger Onkologisk og Palliativ Afdeling, Nordsjællands Hospital


Vi søger to engagerede kompetente og dynamiske afdelingslæger / overlæger på 37 timer ugentlig. Med interesse og erfaring inden for behandling af henholdsvis bryst og lungecancer til Onkologisk og Palliativ Afdeling på Nordsjællands Hospital.   
 
 
Nordsjællands Hospital er et af de fire store akuthospitaler i Region Hovedstaden. Vores kerneopgave er at tilbyde patienterne den bedste og mest effektive behandling i sammenhængende patientforløb. Vi arbejder inden for regionens strategi: Fokus og Forenkling, for at opnå høj patienttilfredshed og høj faglig kvalitet.   
Onkologisk og Palliativ Afdeling er en af Region Hovedstadens tre onkologiske afdelinger. Onkologien er i øjeblikket placeret i Hillerød og Palliationen i Frederikssund, men hele afdelingen planlægges samlet i 2020/2021 på Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød, se https://regionh.dk/nhn. Nyt Hospital Nordsjælland er regionens eneste barmarksbyggeri, og indflytning i hospitalet vil medføre gennemgribende ændringer i tilrettelæggelsen af arbejdet.    
Onkologisk ambulatorium varetager medicinsk behandling af kræftpatienter. I ambulatoriet behandles patienter med kolorektal-, pancreas-, mamma- og lungecancer. Afdelingen har et tæt samarbejde med regionens øvrige onkologiske afdelinger, der varetager strålebehandling. Der er et nært samarbejde med Billeddiagnostisk Afdeling og med de relevante kirurgiske afdelinger på eget og andre hospitaler, blandt andet via multidisciplinære teamkonferencer. Afdelingen har sin egen kliniske forskningsenhed og cytostatika blandestation, og tilbyder patienterne såvel standardbehandlinger, som mulighed for deltagelse i protokolbehandlinger. Gennem Nordsjællands Hospitals centrale Kliniske Forskningsenhed er der gode muligheder for forskningssamarbejde tværfagligt og med andre afdelinger.    
Afdelingen er kendt for at tilbyde gode, kontinuerte patientforløb med fast kontaktlæge og –sygeplejerske samt overholdelse af behandlingsgarantier. Vi prioriterer højt at patienter med åbne forløb i ambulatoriet har adgang til indlæggelse i egen afdeling. Det har medført, at afdelingen har høj patienttilfredshed i LUP og gode resultater i medarbejdernes trivselsundersøgelser. I Onkologisk Ambulatorium er der 5-6 lægestuer dagligt. Det onkologiske sengeafsnit har plads til 20 patienter, som primært indlægges via afdelingens akutfunktion. Afdelingen har aktuelt kontakt til cirka 2.500 patienter med åbne forløb.   
Palliativ Enhed i Frederiksund har et meget stærkt tværfagligt team af overlæger, sygeplejersker, psykolog, fysioterapeut, sekretær, præst m.v. Enhedens udkørende team har kontakt til 70-90 palliative patienter i eget hjem. Det palliative sengeafsnit har plads til 10 patienter. Det palliative område i Region Hovedstaden står over for et større udviklingsarbejde i forhold til non-maligne patienter og over for kræftpatienter med senfølger. Onkologisk og Palliativ Afdeling deltager aktivt i denne proces.   
Onkologisk og Palliativ Afdeling på Nordsjællands Hospital varetager speciallægeuddannelse af kliniske onkologer i introduktionsstillinger og hoveduddannelsesstillinger samt uddannelse af onkologiske sygeplejersker. Vi har medicinstuderende og sygeplejestuderende i kliniske ophold, og afdelingen prioriterer et dynamisk læringsmiljø højt.    
Onkologisk og Palliativ Afdeling har omkring 120 meget engagerede og positive medarbejdere, heraf 12 speciallæger og 7 læger i uddannelsesstillinger. De øvrige medarbejdere er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykologer, diætister, sekretærer og socialrådgiver.    
 
 
 
Vi søger en læge som:   
Er speciallæge i klinisk onkologi eller i intern medicin med erfaring inden for onkologi. 
Har interesse for og erfaring med behandling af henholdsvis bryst og lungecancer   
Har fokus på forskning og uddannelse   
Kan kommunikere, motivere og arbejde tværfagligt.   
Har lyst til at få, en enestående mulighed, for at være med til at udvikle afdelingen faglig, socialt og administrativt.  
Har lyst til at finde det spændende at medvirke til at føre vores velfungerende afdeling over i Nyt Hospital Nordsjælland.   
 
 
Løn og ansættelsesvilkår:   
Ansættelse sker i henhold til den relevante overenskomst.    
Tiltrædelse: Snarrest efter aftale.  
 
Kontakt:    
Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Thomas Broe Christensen, telefon20 12 07 37, og eller ledende oversygeplejerske Lene Vibe Høyer, telefon 23 67 68 87.   
 
Ansøgning:   
Ansøgere bedes forholde sig til De syv lægeroller og beskrive deres kompetencer og erfaringer i henhold hertil.   
 
Ansøgningsfrist:
12/2 2018 kl. 12.00 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her