Afdelingslæger til udvikling af Akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens

Afdelingslæger til udvikling af akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens
2 speciallæger med ambitioner om at deltage i udvikling af en akutafdeling søges.

 • Gode muligheder for at deltage i cutting edge forskning i Big Data, machinelearning og kunstig intelligens.
 • Mulighed for lederudvikling med eget fagligt ansvarsområde
Vi tilbyder per 1. september 2018 eller efter aftale 2 stillinger som afdelingslæger ved akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens.
Vi søger iderige speciallæger med interesse for det akutte område, gerne med forskningsambitioner og interesse for Big Data og/eller lederambitioner.

Afdelingen har årligt ca. 30.000 kontakter med en stigende tendens. Afdelingen er i stadig udvikling. Du vil således skulle se akutte patienter der traditionelt hører under specialerne intern medicin, ortopædkirurgi og abdominalkirurgi plus alle de patienter, der dukker op fra gaden med alle tænkelige tilstande.
Vi tilbyder en stilling i et dedikeret lægekollegium under hastig vækst – af 12 projekterede speciallæge stillinger er 10 nu besat, og 8 er ansat indenfor de seneste halvandet år. Vores speciallæger er alle dybt dedikerede til opgaven med at modtage akutte patienter, styre en travl modtagelse på det taktiske niveau og levere supervision af unge læger i den absolutte nationale topklasse. Vores speciallæger beskriver sig selv som lige dele læger, ledere og lærere.
Vi forventer, at du opnår merit i det nye speciale akutmedicin, således at du efter nogle år vil kunne kalde dig speciallæge i akut medicin.

Regionshospitalet Horsens har en strategi, der sætter fokus på faglig udvikling, dialog som professionelt værktøj og strategisk ledelse med handlekraft.
Hvis du er forskningsinteresseret kan vi tilbyde dig plads i et team af sygeplejersker og læger der på basis af "Tværspors" unikke datasæt - http://www.mtic.dk/circular-co-creation/innovationssamarbejder/tvaerspor/ - og i samarbejde med vores private samarbejdspartnere skal bruge machinelearning, kunstig intelligens og dataforecasting til at udvikle kliniske redskaber til brug for klinikeren og til fordel for den akutte patient. Der vil desuden blive set yderst positivt på egen forskningsudvikling, hvis relevant for afdelingen.
Hvis du går med ledelsesambitioner vil vi tilbyde dig eget ledelsesområde, sparring på ledelsesopgaven og relevante kurser.

Vi forventer, at du:
 • Er speciallæge fra et relevant speciale
 • Evner nærværende kommunikation i forhold til patienter, kollegaer og samarbejdspartnere
 • Aktivt skaber og bidrager til tværfagligt samarbejde
 • Vil bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø.
 • Tænker innovativt i forhold til opgaveløsning
 • Vil yde en stor supervisionsindsats for yngre læger
Du kan forvente at få et job med:
 • Stor indflydelse på afdelingens udvikling
 • Faglig og personlig udvikling
 • Glade og positive kollegaer
 • En organisation i bevægelse
 • Et unikt forskningsmateriale
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse og aflønningen skal forhandles med den forhandlingsberettiget organisation.

En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er en tilfredsstillende autorisation, samt at der gives samtykke til indhentelse af børneattest, og denne er tilfredsstillende.

Ansøgningen
Ansøgning, CV og anden dokumentation uploades og fremsendes elektronisk.

Ansøgningsfrist 11. maj 2018
Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 21, 2018

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ledende overlæge, Ulf Hørlyk 24751158

Vi glæder os til at høre fra dig!

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingslæge Medicinsk Gastroenterologi

Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Hedensted
Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først Om afdelingen Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus er en veldrevet afdeling med høje kvalitetsmål og resultater samt orden i økonomien. Der ydes årligt ca. 60.000 ambulante konsultationer og afde...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Speciallæge i intern medicin, hæmatologi. Afdelingslæge til hæmatologisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus

Hedensted
Medicinsk Afdeling - det naturlige valg, patienten først Vejle Sygehus, patienternes kræftsygehus søger speciallæge i hæmatologi. Om Hæmatologisk Afsnit Hæmatologisk afsnit er en selvstændig funktion under Medicinsk Afdeling, med et stationært afsni...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Afdelingslæge til Røntgen og Skanning, Horsens

Røntgen og Skanning, Læger

Hedensted
Vil du være med til at videreudvikle den radiologiske service? Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Horsens er inde i en kraftig udvikling. Hvilke muligheder vil der være i stillingen:Udviklingen gør, at en kommende afdelingslæge vil have muligh...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Overlæge/afdelingslæge i Diagnostisk Center ved Medicinsk Afdeling M/FAM, OUH Svendborg Sygehus

Medicinsk Afdeling M/FAM, Svendborg

Hedensted
En fast stilling som overlæge afdelingslæge, samt et 6 måneders vikariat med ansættelse i Diagnostisk Center, OUH Svendborg Sygehus er ledig til besættelse pr. 1. juli 2018 eller efter aftale. DIAGNOSTISK CENTER I Diagnostisk Center (DC) udredes pat...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Vikar for afdelingslæge ved gastrosektionen, Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital

Røntgen og Skanning

Aarhus
Ved Røntgen og Skannings gastrosektion, Aarhus Universitetshospital, er en stilling som vikar for afdelingslæge ledig til besættelse i perioden 1. august 2018 til 30. april 2019. Stillingen er tidsbegrænset på baggrund af en overlæges orlov. Vi tilb...
Indrykket:25. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018