Afdelingslæger/overlæger til Gynækologisk Obstetrisk afdeling D

Vil du være speciallæge i en stor, travl, udviklingsorienteret, forskningsfokuseret, internationalt samarbejdende, undervisnings"tung” og humørfyldt afdeling – så læs videre:  
Vi har aktuelt 3 speciallægestillinger til besættelse og vi har ikke sat stillingsbetegnelse på dem – endnu. Når vi kigger lidt fremad, kan vi nemlig se flere områder, hvor vi vil kunne få brug for nye afdelingslæger eller overlæger.  
 
Vi er så heldige, at vi er en universitetsafdeling som fortsat har alle specialets subspecialer samlet i afdelingen. Samtidig har vi alle hovedfunktioner, alle regionsfunktioner og langt de fleste højt specialiserede funktioner fra Specialeplanen tilknyttet afdelingen. Vi har afdelingen opdelt i de traditionelle sektioner, nemlig:  
 • fertilitet
 • gynækologisk onkologi
 • urogynækologi
 • almen gynækologi (kirurgisk/medicinsk)
 • almen obstetrik (klassisk/medicinsk)
 • socialobstetrik 
 • føtalmedicin.  
Inden for samtlige sektioner( subspecialer) har vi nu eller i overskuelig fremtid brug for nye kollegaer. Derfor dette åbne stillingsopslag :  
Vi søger speciallæger i gynækologi og obstetrik og uanset om du er ung eller …mere erfaren, uanset dit subspeciale – eller ønske om kommende subspecialer – og uanset om du er afdelingslæge- eller overlægekvalificeret, er vi interesseret i at få din ansøgning og ud fra dine ønsker og kompetencer og vores behov finde ud af om vi ikke er den rette afdeling for dig og du den rette kollega for os..  
 
Helt aktuelt er vores største umiddelbare behov nye kollegaer i obstetrikken, ligesom vi fra den 1. juli 2018 har brug for en speciallæge til at overtage funktionen som afsnitsledende overlæge for vores almen gynækologiske afsnit i Svendborg ( ambulatorier og dagkirurgi ).  
Er du nyuddannet speciallæge – eller står for at blive det, vil vi også gerne tilbyde en afdelingslægestilling, hvor du ikke fra starten er fast bundet til et subspeciale, men kan – blot som et eksempel – få det første år med ½ år i obstetrikken efterfulgt af ½ år i urogynækologien.
 
Afdeling D´s opbygning og funktioner  
Målsætning  
 Afdelingen har som overordnet mål at:  
• sikre en høj kvalitet i klinikarbejde, forskning og udvikling, præ- og postgraduat undervisning, pleje samt service.  
• skabe effektive og professionelle patientforløb  
• være en attraktiv arbejdsplads med et lærende miljø  
• have medarbejdere og ledere, der bygger samarbejde og ledelse på respekt, loyalitet, tillid og professionalisme.  
 
Funktionsområde  
Afdelingen er en af Region Syddanmarks fire specialafdelinger indenfor gynækologi og obstetrik og har højt specialiserede funktion indenfor:  
 • gynækologisk onkologi  
 • fertilitetsbehandling  
 • almen gynækologi  
 • urogynækologi  
 • obstetrik 
 • føtalmedicin.  
 
Afdelingens lægebemanding  
 • 43 overlæger, heraf 1 ledende overlæge og 5 professorer. Desuden 5 adjungerede professorer.  
 • 11 afdelingslæger  
 • 9 reservelæger i speciallægeuddannelse i gynækologi og obstetrik  
 • 9 reservelæger i med henblik på speciallægeuddannelse i almen blok 
 • 2 yngre læger i introduktionsuddannelse.  
Som undervisningsafdeling varetager afdelingen specialfunktioner, herunder regionsfunktioner og højt specialiserede funktioner. Herudover indgår afdelingen i speciallægeuddannelsen, idet alle Region Syddanmarks uddannelsessøgende læger indenfor specialet tilbringer 18 måneder på afdelingen, som led i hoveduddannelsen. Afdelingen deltager endvidere i uddannelsen af læger i almen medicin.  
 
Kvalifikationskrav  
Faglig bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgernes oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de 7 beskrevne kompetenceområder.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold i overensstemmelse mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger respektivt Foreningen af Yngre Læger/Foreningen af speciallæger.  
 
Hør mere  
For yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingen kan ledende overlæge Bjarne Rønde Kristensen kontaktes på tlf. 6541 2338 eller mob. 5140 8916 eller via e-mail: bjarne.kristensen@rsyd.dk  
 
Din ansøgning  
Husk at oplyse stillingsnummer.  
 
Ansøgningsfrist: 26. april 2018, kl. 23.59.  
 
Vi indhenter børneattest, på de der ansættes.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingslægestillinger Fase IV uddannelse

Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense-Svendborg

Odense
Afdelingslægestillinger Fase IV uddannelse, Ortopædkirurgisk afd. O - OUH. To stillinger som afdelingslæge i Ortopædkirurgisk afd. O, OUH er ledige til besættelse snarest muligt. De ansatte vil være knyttet til en af vore sektorer og skal herudover ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Overlæge/afdelingslæge

FAM (Fælles Akut Modtagelse), Odense

Odense
Fælles Akutmodtagelse, FAM, OUH Odense Universitetshospital Har du lyst til at være med som speciallæge i en organisation i stadig udvikling og med stor national og international bevågenhed? En stilling som overenskomstansat afdelingslæge overlæge m...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

1 Introduktionsstilling i Neurologi

Neurologisk Afdeling N

Odense
Det siges, at neurologi er et svært speciale. Det er muligt, men til gengæld giver det udfordringer nok til et helt liv, og vi står klar til at føre dig ind i hjernens forunderlige verden. Vi prioritere uddannelse og undervisning højt, og har fælles...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Introduktionsstilling i Neurologi

Neurologisk Afdeling N

Odense
Det siges, at neurologi er et svært speciale. Det er muligt, men til gengæld giver det udfordringer nok til et helt liv, og vi står klar til at føre dig ind i hjernens forunderlige verden. Vi prioritere uddannelse og undervisning højt og har fællesa...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Afdelingslæge til Radiologisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus

Radiologisk Afdeling Svendborg

Svendborg
Ved Radiologisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse efter aftale. Svendborg Sygehus er en del af Odense Universitetshospital, og Svendborg er på nuværende tidspunkt et akut sygehus. Når det nye unive...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018