Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder

Teknik & Miljø søger en fremsynet og strategisk afdelingsleder, der kan være med til at udvikle ejendomsområdet.

Som leder af Ejendomme og Energi i Viborg Kommune bliver du personale- og faglig leder af 15 dygtige medarbejdere, som arbejder med at udvikle, optimere og drifte kommunens ejendomme. Hovedopgaverne er blandt andet ejendomsadministration, vedligeholdelse, energirådgivning, intern bygherrerådgivning og projektering af mindre byggeopgaver.

Udover at stå i spidsen for at sikre kvalitet, god service og stabil drift, skal du også være med til at udvikle ejendomsområdet.

  • Du skal understøtte vores fokus på bæredygtighed og en effektiv udnyttelse og drift af kommunens bygninger.
  • Du skal også se på muligheder indenfor digitalisering og ny teknologi, der kan styrke den kommunale ejendomsdrift.

For at kunne lykkes med vores kerneopgaver har det gode samspil mellem medarbejdere og lederkollegaer på tværs afgørende betydning.
Vi lægger stor vægt på den gode dialog på tværs, og har et stærkt blik for helheden og den sammenhængende opgaveløsning i vores daglige arbejde.

Du bliver leder på en spændende og ambitiøs arbejdsplads med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, der udviser stort gåpåmod og vilje til at lykkes i fællesskab. Der er højt til loftet og altid plads til latter. Vi vægter et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor der er frihed under ansvar, plads til forskellighed og mod.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør med speciale indenfor fagområderne. Desuden har du erfaring med ledelse og gerne en lederuddannelse.
  • Du har viden og erfaring indenfor byggeri og vedligeholdelse af bygninger, og det er en fordel, hvis du kender til arbejdet i en politisk styret organisation.
  • Vi forventer, at du er udadvendt og god til at kommunikere.
  • Du er nytænkende, udviklingsorienteret og strategisk i din tilgang til opgaverne, og du formår at drive processer og indgå i samarbejdsrelationer på tværs.
  • Som personaleleder er du engagerende og tillidsvækkende, og du er god til at sætte retning. Du har fokus på at sikre et fortsat godt arbejdsmiljø med høj medarbejdertrivsel.

Om arbejdspladsen
Ejendomme og Energi består af 15 medarbejdere fordelt på tre selvstyrende teams med tilknyttede fagkoordinatorer: Vedligehold, ejendomsadministration og projekt. Afdelingen hører under området Trafik, Ejendomme og Sekretariat i direktørområdet Teknik og Miljø.

Du kommer til at indgå i en ledergruppe på tværs af Teknik og Miljø, der består af tre chefer og otte afdelingsledere i administrationen. Derudover indgår to eksterne ledere fra Revas (affaldshåndtering) samt Park og Vej. I det daglige refererer du til Chefen for Trafik, Ejendomme og Sekretariat.

Du får din daglige gang i et flot og moderne rådhus med åbent kontormiljø, der indbyder til dialog, tværgående sparring og et godt socialt miljø.

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn og ansættelsesforhold
Løn er tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 27. november 2020 og anden samtalerunde den 10. december 2020. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 3. eller 4. december 2020.

Yderligere information
Vil du videre mere om stillingen som afdelingsleder for Ejendomme og Energi, er du velkommen til at kontakte chef for Trafik, Ejendomme og Sekretariat, Benedicte Wriedt, 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.