Afdelingsleder er du der ? Kan du få øje på Giraffen?

Børnehuset Giraffen, søger en dygtig og motiverende afdelingsleder til børnehus på Amager.

Trygge Institutioner driver pt. 5 private børnehaver og vuggestuer i Københavnsområdet . På Giraffen på Amager søger vi nu en afdelingsleder.

Vi søger vi en knald dygtig afdelingsleder med flair for ledelse og administration. Stillingen indebærer at du har det nære daglige ledelsesansvar for Giraffen samt vores udflytterdel, Dragen. Dine børnetimer udgør ca. 8 timer om ugen, resten er ledelsestid og en smule administration. I Trygge Institutioner vægter vi ledelse på gulvet og ikke bag en lukket dør, så du skal være god til at være synlig og tilgængelig.

Pr. 1. Maj eller snarest derefter søger vi en afdelingsleder, der drømmer om at få ansvaret for ”sit eget hus”, i en tryg atmosfære. Du vil til tider have en hektisk hverdag, men der stor opbakning fra den øverste ledelse og de øvrige afdelingsledere i Trygge Institutioner. Du vil desuden være i tæt samarbejde med en stedfortræder i huset og en teamkoordinator i Dragen.

Dine opgaver som afdelingsleder vil være at…

 • Understøtte den pædagogiske udvikling på stuerne
 • Være tovholder på stuemøder og afdelingsmøder
 • ”lede” på gulvet
 • Bidrage aktivt til ledelsen af hele Giraffen & Dragen.
 • Kunne træffe kvalificerede beslutninger
 • Sikre planlægningen af skemaer og ferie.
 • Varetage få administrative opgaver i vores meget brugervenlige IT-systemer

Derudover forventer vi også at du…

 • Er en fremragende pædagog (og selvfølgelig uddannet pædagog)
 • Gennem din personlighed og professionalitet, kan inspirere og motivere pædagogiske medarbejdere
 • Er pædagogisk og ledelsesmæssigt modig
 • Fagligt kan begrunde dine valg og fravalg

Vi kan tilbyde dig:

 • Fagligt dygtige medarbejdere
 • Medarbejdere der forventer noget af dig.
 • Udvikling af din ledelsesprofil gennem praksis gennem sparring med vores administrative leder
 • At være med til at træffe de rette beslutninger i Giraffen og Dragen
 • Hyggeligt personalekontor, egen bærbare computer og arbejdstelefon.
 • Månedlige fælles afd.ledermøder på tværs af Trygge´s huse sammen med grundlæggerne og administrative leder.
 • Kort til toppen ift. til at kunne hjælpe dig med at træffe beslutninger hurtigt.
 • Et godt vikarbudget og gode vikarer.

Lidt om rammerne:

Giraffen ligger centralt på Amager og vi har knap 500m2 at boltre os på indenfor. Vi har 3 vuggestuegrupper og en hjemmebørnehave. Hjertet i vores hus er vores fantastiske 120m2 fællesrum ”savannen” hvor vi har mulighed for at boltre os eller holde fælles morgensamling.

Vores udflytter gruppe, Dragen, har opsamling og afhentning på Giraffen og kører afsted til Dragens bondegård som ligger i Vestskoven ved Albertslund. Dragen kører kl.8.45 og er hjemme igen ved 15.30 tiden.

Vores udeareal består af ca. 700m2 legeplads som indbyder til leg men vi elsker også at lave mad over vores bålsted. Blot 150m fra Giraffen ligger én af Københavns bedste byggelegepladser, som vi ofte benytter os af.

Vi har nogle søde og engagerede forældre, som dog også kan stille krav til os. Det skal du kunne imødekomme og håndtere på en professionel måde. Vi har en god forældrebestyrelse som gerne giver en hånd. Fik vi sagt at vi har nogle dejlige medarbejdere og børn?

Vil du være med?

Vi søger en afdelingsleder som drømmer om at få ansvaret for ”sit eget hus”. Du kommer til at blive en del af et fagligt inspirerende ledelsesteam, og det er derfor altgørende for os, at du er en teamplayer. Vi tilbyder dig en arbejdsplads og arbejdsopgaver med meget stor handlefrihed og mulighed for at sætte dit eget præg på den pædagogiske udvikling. Du er dagligt i tæt dialog og sparring med øverste ledelse og er aldrig alene om at tage tunge beslutninger.  Vi søger en 37 timers afdelingsleder, som får frie tøjler til at lede. Du skal forvente at være i Dragen én gang om ugen (du kan køre med vores bus eller i egen bil). Du vil have 3 dage til ledelse og administrative opgaver i hjemme i Giraffen. Du skal derudover forvente at indgå i normeringen ca. 8 timer ugentligt dér hvor der er behov for dig.

Trygge Institutioner har overenskomst med BUPL og FOA

Løn ifølge overenskomst.

Spørgsmål kan rettes til Administrerende Direktør , Esben Hegstrup esben@trygge.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Engageret afdelingsleder i et barselsvikariat til Kærbo

Kærbo Gruppe 2

Har du stort fokus på kerneopgaven og i tæt dialog med beboere og pårørende? Er du foregangsmand for at skabe et godt hverdagsliv i samarbejde med beboeren og de mennesker, som er vigtige for beboeren? Plejeboligcentret Kærbo søger en engageret afde...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Ambitiøs og initiativrig afdelingsleder til Europaskolen

European School Copenhagen

Genopslag Vi søger en afdelingsleder, der vil have en udfordrende og alsidig stilling på en visionær international skole, der er den eneste af sin art i Danmark. Du får stor indflydelse på opbygningen og den faglige og pædagogiske videreudvikling af...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Områdeleder til Område 89, botilbuddene på Boserupvej i Center City

Center City

Område 89 er ét af fire områder i Botilbuddene på Boserupvej i Roskilde. Botilbuddene på Boserupvej er et botilbud for voksne sindslidende i Københavns Kommune. På Botilbuddene på Boserupvej bor der 146 borgere, og i Område 89 bor der 36 borgere. Al...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Afdelingsleder med souscheffunktion 37 t. til Egeskolen.

Egeskolen

Gladsaxe
Egeskolen søger en visionær ambitiøs afdelingsleder.Egeskolen er Furesø Kommunes 10 klasse tilbud, som huser 200 elever i alt.Vi har et inklusivt specialundervisningstilbud på 8., 9. og 10. klassetrin, hvor undervisningen varetages af 10 lærere med ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018