Afdelingsleder for børnemiljø

Lille Værløse Skole

 
 
Lille Værløse Skole
 
Afdelingsleder for børnemiljø på Lille Værløse Skole
På Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås pr. 1. april stillingen som afdelingsleder for børnemiljøet (0. – 5. årgang), da vores nuværende afdelingsleder skal indtage en anden ledelsesfunktion på skolen.
 
Hvem er vi?

Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.
 
Vi har desuden gjort et stort arbejde ud af at tilpasse skolereformen til en meningsgivende arbejds- og skoledag, hvor forberedelse og samarbejde går hånd i hånd med faglige ambitioner og trivselsmæssig indsats.
 
På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.
 
Vores skole kommer til at bestå af 530 elever og 95 medarbejdere, heraf 25 i børnemiljøet.  
Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO.
 
Som en del af skolen har vi en kommunal autismeafdeling med elever fra 0. – 9. årgang.
 
Vores FFO fritidsordning består af Miniklub (0.-3. årgang), Toppen (4. – 6. årgang) og Klub 24 (7.– 9. årgang for Lille Værløse Skole, Syvstjerneskolen og Søndersøskolen). 
 
Hertil kommer vores sekretariat, hvor der er tre sekretærer. 
 
Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer ny udvidelse af legeplads i foråret 2018, både i Værløse og Jonstrup.  Skolen er tæt beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.
 
Læs mere om os på: http://www.lille-værløse.dk/


Hvem er du?
Vores nye afdelingsleder deler værdier og ambitioner på det grundlag, vi bygger vores skole på. Du har en anerkendende tilgang og ser mennesker som en ressource. Du ser mulighederne i hverdagen og handler derpå både på den korte og lange bane. Du er god til at organisere og kommunikere skriftligt og mundligt.  
 
Du er uddannet folkeskolelærer og har din baggrund i skoleverdenen, gerne ledererfaring og lederuddannelse, eller i hvert fald ambitionen om at begynde på en sådan.
 
Ledelsesopgaver
Som afdelingsleder får du det primære ansvar for vores børnemiljø fra 0. til 5. årgang. Dit daglige arbejde kommer til at foregå i tæt samspil med både skoleleder, afdelingsleder for ungemiljø, FFO afdelingsleder og afdelingsleder for Autismeafdelingen.
 
Dine opgaver omkring børnemiljøet vil bl.a. omfatte:
 

 • Faglig ledelse og udvikling i samspil med øvrige afdelinger
 • Personaleledelse af lærere og pædagoger i skoletiden
 • Teamudvikling, faglig ledelse og udvikling af børnemiljøet i samarbejde med medarbejderne.
 • Indskrivning/modtagelse af børn
 • Udvikling af det fysiske miljø
 • Implementering af IT-portaler og arbejdsredskaber
 • Udvikling af det digitale læringsmiljø
 • Tiltag i forbindelse med fx trivselsmålinger og nationale tests
 • Basishold og DSA
 • Overgangsarbejde børnehave/forårsbørn/skole
 • Skoleårets planlægning i samarbejde den øvrige ledelse, herunder normering
 • Del af ledelsesteamet på lille Værløse Skole 
   

  Dertil kommer en række ledelsesmæssige opgaver på tværs organisationen i samarbejdet med den øvrige ledelse, bl.a. vores fælles udviklingsprojekt ”Elevens læring og progression”.
   
  Kontakt
  Du er velkommen til at kontakte skoleleder Peter Thomsen på tlf. 72 16 46 45 eller souschef Mette Weise Holtoug på tlf. 72 16 46 46 for at høre mere om skolen. 
  Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn.
   
  Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Derfor holder vi besøgsdag onsdag den 21. februar fra kl. 13.00 – 16.00 for potentielle ansøgere. Kontakt os for at aftale et specifikt tidspunkt.  
   
   
  Ansøgningsfrist
  Torsdag den 22. februar 2018 kl. 12.00.
   
  Ansættelsessamtaler
  Der afholdes ansættelsessamtaler 27. februar 2018 fra kl. 12.00.

  Når du sender din ansøgning
  Vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer i folkeskolen (obligatorisk) og anden relevant dokumentation.
   
  Venlig hilsen
  Peter Thomsen
  skoleleder
   
  Lille Værløse Skole
  Ryetvej 1,
  3500 Værløse


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Afdelingsleder til Botilbuddet Robert Jacobsens Vej

Bostedet Robert Jacobsensvej

Genopslag Vi søger en engageret afdelingsleder til botilbuddet Robert Jacobsens Vej. Botilbuddet er flyttet til Ørestad den 1. december 2017. Botilbuddet er en del af Socialforvaltningen, Borgercenter Voksne, Center Amager. Målgruppen er voksne borg...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Afdelingsleder for skolefritidsordningen

Lille Værløse Skole

Gladsaxe
Lille Værløse Skole Afdelingsleder for skolefritidsordningen på Lille Værløse SkolePå Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås pr. 1. april stillingen som afdelingsleder for skolefritidsordningen. I Furesø Kommune hedder det Furesøfritidsordning ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

afdelingsleder til botilbud Rønnegård

Rønnegård

Furesø
Vi søger en afdelingsleder med pædagogisk uddannelsesbaggrund til udvidelse af vores ledelsesteam. Rønnegård er et regionalt bo og beskæftigelsestilbud (jf. Lov om Socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne borgere med varige komplekse ud...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingsleder til nyt socialpsykiatrisk tilbud i Hillerød

Hillerød Kommune

Vil du være med til at åbne et helt nyt tilbud?1. september 2018 åbner Bocenter for unge og voksne med særlige behov et nyt botilbud for tyve psykisk sårbare yngre borgere med sindslidelser eller lettere autisme i Boligerne på Herlufdalsvej. Visione...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Afdelingsleder søges til Rehabiliteringscenter Trekroner

Roskilde Kommune - Rehabiliteringscenter Roskilde

Roskilde Kommunes Rehabiliteringscenter Trekroner søger en afdelingsleder til rehabiliteringsafdeling med speciale i neurologi. Rehabiliteringscenteret består af 28 pladser fordelt på to afdelinger 14 neurologiske pladser og 14 rehabiliteringspladse...