Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder for Køkken & service

Har Du lyst til at gøre vores Køkken og Service til et vigtigt omdrejningspunkt i borgernes rehabilitering?

Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter er i gang med en omorganisering, og derfor søger vi en afdelingsleder til Køkken og Service (vaskeri og rengøring).
Som afdelingsleder får du ansvar for at udvikle vores køkken, så det fremover kommer til at spille en central rolle i borgernes rehabiliteringsforløb. Mad og ernæring betyder meget for borgernes livskvalitet og deres muligheder for at genvinde kræfter og tabte funktioner. Vi ønsker at udvikle en rehabiliterende organisation, hvor alle tænker og handler rehabiliterende i forhold til borgerne og hvor alle medarbejdere har blik for deres specifikke opgave ind i borgernes forløb. På HRT vil vi gerne arbejde målrettet med madkvalitet, så råvarekvalitet og smag er i højsædet; rette mad til rette borger, så maden og måltidet tilpasses den enkelte borger samt det gode måltid med fokus på værtskab og de fysiske rammer. Vi har derfor særlig fokus på mad med modificeret konsistens, samt diæter.
Vi har et fuldt udstyret produktionskøkken og driver en café. I køkkenet er der 5 medarbejdere, som laver mad til 46 borgere på vores midlertidige døgnpladser. Derudover har caféen kantinefunktion for HRTs medarbejdere og andre kommunale medarbejdere.
Som afdelingsleder får du endvidere ansvar for vores vaskeri og rengøring (2 personer.
Du bliver en del af et tværfagligt ledelsesteam på 5, hvor du sammen med afdelingslederne for de to døgnafdelinger, den ambulante genoptræning samt lederen af HRT, sætter retning for HRTs faglige og strategiske udvikling.
Vi søger en leder, der


 • Har en kost-, ernærings- eller køkkenfaglig baggrund eller anden relevant uddannelse

 • Har lyst til at indgå i den daglige drift i køkkenet

 • Har erfaring med ledelse af medarbejdere med forskellige fagligheder og gerne relevant lederuddannelse

 • Kan stå i spidsen for udviklingen og driften af vores køkken og øvrige servicefunktioner

 • Har erfaring med budgetopfølgning og økonomi

 • Er god til at planlægge og bevare overblikket

 • Er tydelig i sin kommunikation og er lydhør på en anerkendende og imødekommende måde

 • Har en god situationsfornemmelse og er troværdig og gennemsigtig i sin ledelse

 • Er tro mod en stærk og velfungerende MED organisation

 • Kan indgå i relevante samarbejds- og udviklingsfora i Helsingør Kommune

  Hos os

 • Kommer du til at arbejde i en organisation med fokus på faglighed, en uformel og god tone og et godt arbejdsmiljø

 • Indgår du et ledelsesteam, hvor vi vægter en åben og ærlig kommunikation højt og bruger hinanden som sparringspartnere

 • Får du mulighed for at sætte dit præg på det nye HRT

 • Får du mulighed for kompetenceudvikling

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Stillingen er omfattet af Ny løn efter gældende overenskomst.
Ansøgning
Der er ansøgningsfrist d. 18. april. Din ansøgning sendes via Signatur og skal indeholde uddannelsesbevis og CV. Vi afholder samtaler d. 26. april og forventer at stillingen tiltrædes 1. juni 2018.
Har du lyst til at høre mere, er Du velkommen til at kontakte Pia Hansen, leder af Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter på tlf 25 31 14 14 eller på mail pha04@helsingor.dk
HRTs rygepolitik indebærer, at personalet ikke må ryge i arbejdstiden.

Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her