Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder & forsikringsmægler søges til Aalborg


Bliv afdelingsleder & forsikringsmægler hos Willis Towers Watson og vær en del af et team, der arbejder med kunder indenfor skadesforsikring

I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed.

Jobbet

Den person, vi søger, skal se det som en mulighed og fordel, både at være spillende træner og samtidig have overblik og mod til at tage lederskabet. Vi søger derfor en af landets bedste forsikringsmægler, der samtidig skal fungere som teamleder for et team på 4 erfarne forsikringsmæglere. Du skal lede og supplere den fortsatte udvikling af vores salgs- og serviceteam indenfor erhverv- og industri. Jobbet består af mange forskelligartede og spændende opgaver, både i relation til ledelse, kunder og forsikringsselskaber. De væsentligste opgaver er, at servicere en større gruppe kunder, samt ledelse af teamet.

Personprofil

Som forsikringsmægler forventer vi, du har en baggrund indenfor forsikringsbranchen, hvor du har erfaring med rådgivning om og etablering af forsikringsløsninger for erhvervs- og industrivirksomheder. Denne erfaring kan du have opnået som erhvervsassurandør i et forsikringsselskab, eller som mægler i et forsikringsmæglerfirma. Du er ansvarsbevidst og ved, at gode resultater skabes gennem samarbejde. Vi forventer endvidere at du har ledelseserfaring fra tilsvarende.

Vi forventer du er fortrolig med at benytte forskellige pc-værktøjer og har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken. Derudover forventer vi at rette ansøger, som person bl.a. besidder følgende egenskaber:


 • har et højt drive, er udadvendt og kundeorienteret

 • er engageret og entusiastisk samt en god teamspiller

 • er servicemindet og imødekommende med en evne for klar kommunikation

 • er god til at udvikle og fastholde nære forretningsrelationer

 • er forhandlingsvant på rådgivningstunge virksomheder

 • er opsøgende overfor nye muligheder, produkter m.v. og kan se og vurdere muligheder for forretningsudvikling

 • er empatisk og har lederegenskaber

 • Vi tilbyder

  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på respekt, teamwork og integritet. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, mulighed for videreuddannelse, attraktiv lønpakke og gode pensionsvilkår.

  Stillingen skal besættes snarest muligt på vores kontor i Aalborg.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her