Afdelingsleder & forsikringsmægler søges til Aalborg


Bliv afdelingsleder & forsikringsmægler hos Willis Towers Watson og vær en del af et team, der arbejder med kunder indenfor skadesforsikring

I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed.

Jobbet

Den person, vi søger, skal se det som en mulighed og fordel, både at være spillende træner og samtidig have overblik og mod til at tage lederskabet. Vi søger derfor en af landets bedste forsikringsmægler, der samtidig skal fungere som teamleder for et team på 4 erfarne forsikringsmæglere. Du skal lede og supplere den fortsatte udvikling af vores salgs- og serviceteam indenfor erhverv- og industri. Jobbet består af mange forskelligartede og spændende opgaver, både i relation til ledelse, kunder og forsikringsselskaber. De væsentligste opgaver er, at servicere en større gruppe kunder, samt ledelse af teamet.

Personprofil

Som forsikringsmægler forventer vi, du har en baggrund indenfor forsikringsbranchen, hvor du har erfaring med rådgivning om og etablering af forsikringsløsninger for erhvervs- og industrivirksomheder. Denne erfaring kan du have opnået som erhvervsassurandør i et forsikringsselskab, eller som mægler i et forsikringsmæglerfirma. Du er ansvarsbevidst og ved, at gode resultater skabes gennem samarbejde. Vi forventer endvidere at du har ledelseserfaring fra tilsvarende.

Vi forventer du er fortrolig med at benytte forskellige pc-værktøjer og har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken. Derudover forventer vi at rette ansøger, som person bl.a. besidder følgende egenskaber:


 • har et højt drive, er udadvendt og kundeorienteret

 • er engageret og entusiastisk samt en god teamspiller

 • er servicemindet og imødekommende med en evne for klar kommunikation

 • er god til at udvikle og fastholde nære forretningsrelationer

 • er forhandlingsvant på rådgivningstunge virksomheder

 • er opsøgende overfor nye muligheder, produkter m.v. og kan se og vurdere muligheder for forretningsudvikling

 • er empatisk og har lederegenskaber

 • Vi tilbyder

  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på respekt, teamwork og integritet. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, mulighed for videreuddannelse, attraktiv lønpakke og gode pensionsvilkår.

  Stillingen skal besættes snarest muligt på vores kontor i Aalborg.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Pensionskonsulent til Fyn/Sydjylland

  Willis Towers Watson

  Som pensionskonsulent hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø, og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af opgaver. I Willis Towers Watson bestræber vi os på at tilpasse løsning...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:28. marts 2018

  Forsikringsuddannet medarbejder til vores udbudsafdeling i Nærum

  Willis Towers Watson

  Udbud i Placement Proces Team Vores Placement Proces Team for forretningsområdet Client Risk Broking tager sig af alle forsikringsudbud indenfor skadesforsikring inklusiv EU-udbud. Din rolle Vi søger en forsikringsuddannet medarbejder eventuelt udda...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:10. april 2018

  Teamleder til vores kundeteam i Århus

  Willis Towers Watson

  Rudersdal
  Bliv teamleder hos Willis Towers Watson og vær en del et dedikeret kundeteam, der assisterer vores Client Facing afdeling inden for skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret ri...