Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder - Fredericia

Afdelingsleder til AVS Vejsikring


Til vores afdeling i Fredericia søger vi en afdelingsleder til opstart hurtigst muligt.


AVS Vejsikring leverer professionelle løsninger og rådgivning omkring trafik- og vejsikkerhed der skaber tryghed for trafikanter og kunder.

AVS Vejsikring af er en del af AVS Group som er grundlagt i 1961 i Kürten. Med vores 38 afdelinger og over 1100 medarbejdere på europærisk plan bliver du en del af et selskab, som er markedsleder inden for vores felt. Vi leverer fuld service fra en kilde. Vi har egen produktion og handel med trafiksikkerhedsprodukter og leverer trafiksikkerhed i forbindelse med både små og store infrastruktur projekter.


Er du den afdelingsleder vi søger?

Du kan nikke genkendende til, at du udviser købmandskab, er løsningsorienteret, tager ansvar og i alle sammenhænge agere med målet om størst mulig sikkerhed for både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. At du med dit drive, får skabt gode resultater uden at du går på kompromis med sikkerheden i de opgaver der skal leveres.

Gennem din opmuntrende og inkluderende adfærd får du skabt en god teamånd og der sættes et team hvor I ser løsningsmuligheder, og hvor du formår at inddrage og motivere dine kolleger og samarbejdspartnere, så opgaverne løses for kunden.


Dine primære opgaver bliver blandt andet:

  • Ansvar for medarbejdere og underentreprenører i afdelingen.
  • Ansvar for afdelingens økonomi inkl. budget.
  • Varetagelse af kundeforespørgsler på opgaver vedrørende vejprojekter i samarbejde med medarbejderne.
  • Ansvar for udarbejdelse af tilbud i samarbejde med tilbudsafdelingen.
  • Ansvar for implementering af strategien og visionen for det danske marked I tæt samarbejde med vores projektchef.
  • Du en god kollega der med din optimistiske tilgang, bringer humor og sjov med på arbejde.

Vil du være en del af et dygtigt team.

Du har de færdigheder der skal til som afdelingsleder og har ledererfaring gerne krydret med viden fra vejprojekter, entreprenørbranchen eller lignende relaterede brancher. Du er vant til tæt kundekontakt og trives med at servicere kunderne, lede og udvikle projekterne.

Som afdelingsleder tager du ansvar og arbejder selvstændigt, men du formår at inddrage og lytte til dine kollegaer og står bag dem ude i marken. Du kender vigtigheden i god struktur, du er vant til at håndtere tilbud, rettet mod små og mellemstore kunder. Du har købmandskab, kan dine administrative opgaver og bliver begejstret af samarbejdet med kunder.


Hvad tilbyder vi dig:

Et alsidigt job med en spændende hverdag, hvor frihed under ansvar er gældende i alle facetter. Kollegialt så hjælper og bakker alle op om hinanden. Der er en god stemning og virksomheden er under udvikling.

AVS Vejsikring er en virksomhed med mange typer vejprojekter og selvom der er travlt og der arbejdes døgnet rundt, er der altid glæde og positivitet i virksomheden.


Hvad gør du nu?

Er stillingen interessant og kan du se dig selv i den, så klik på knappen "Send ansøgning" herunder og send os din ansøgning og dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Projektchef Morten Facius på mff@avs-vejsikring.dk eller 24414830.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://avs-vejsikring.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.