Afdelingsleder - Hjemmeplejen Roskilde, Distrikt Nord

Drives og motiveres du af klinisk kvalitet, borgertilfredshed og udvikling i den rehabiliterende organisation, er du ma°ske vores nye leder af aftenvagten i Himmelev.  
 
Vi søger en nærværende og visionær afdelingsleder med stort drive og lyst til ledelse.
 
Vi forventer, at du: 
  • Kan lide at gå forrest, være rollemodel og ser dig selv som den, der rådgiver personalet tæt på kerneopgaven
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kommunikerer tydeligt og respektfuldt
  • Er medinddragende i samarbejdet med såvel borgere, pårørende som medarbejdere og kolleger
  • Trives med forandringer som en del hverdagen og ser dig selv lede forbedringsprocesser
  • Er ambitiøs og går efter at implementere højeste faglige kvalitet
  • Har erfaring med ledelse – gerne fra hjemmeplejen
  • Er sygeplejerske af uddannelse
Stillingen indbefatter kvalitetsstyring, personaleledelse og driftsledelse i tæt samarbejde med såvel souschef som distriktsleder. 
 
I samspil med en masse dygtige medarbejdere er du ansvarlig for borgernes forløb i aftenvagten. Du er ansvarlig for, at kvalitetsstandarder, interne instrukser/metoder som f.eks. triage som metode til tidlig opsporing implementeres og kommer borgerne til gode. 
 
Du bliver en del af et distrikt, der er i fuld gang med en spændende organisationsudviklingsproces. Du bliver en del af et ledelsesteam, som spiller godt sammen og hvor humor har sin plads. Vi holder ugentlige ledermøder, ligesom der også er mulighed for individuelle sparringsseancer. Du forventes at bidrage til den tværgående opgaveløsning samt udvikling af distriktet.  
 
Af forbedringsprocesser er vi pt. i gang med implementering af nye medicinhåndteringsprocedurer, hvor du sammen med ledelsesteamet får til opgave at implementere i bund. 
 
Distrikt Nord dækker 1/3 af Roskilde Kommune fra Himmelev og til Jyllinge i nord. Aftengruppen består af social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter. Gruppen har et tæt samarbejde med sygeplejegruppen, som er organiseret under egen leder. 
 
Ser du dig selv som leder i et distrikt, hvor vi går efter høj borgertilfredshed, best practice og hvor ledelse tæt på borgerne er omdrejningspunktet, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. 
 
Du kan læse mere om Roskilde Kommune på www.roskilde.dk  
 
Stillingen ønskes besat 1.3.2018 eller efter aftale.
 
Stillingen besættes på overenskomstvilkår og det forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler onsdag den 24. januar 2018 samt 2. samtaler mandag den 29. januar 2018. 
 
Yderligere oplysninger: 
Du er velkommen til at kontakte Distriktsleder Grethe Frahm på telefon 4031 0919 for yderligere oplysninger. 
 
Ansøgningsfristen er d. 17. januar 2018, kl. 12.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:24. januar 2018

Afdelingsleder til Sct. Jørgensbjerg Plejecenter

Roskilde Kommune - Plejecenter Sct. Jørgensbjerg

Roskilde
Motiveres du af at være med til at skabe og udvikle et spændende plejecenter med sikker drift og høj faglighed og har du samtidig den nødvendige ledelsesmæssige erfaring og den fornødne faglige viden, så ligger der en vigtig opgave og venter på dig....
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:4. februar 2018

Ledende farmakonom til Cytostatikaproduktionen, Region Sjælland Sygehusapotek, Næstved

Region Sjælland

Roskilde
Brænder du for ledelse og har du lyst til at gøre en forskel for cancerpatienter i Region Sjælland? Vi søger en dynamisk og handlekraftig leder til at stå i spidsen for fortsat at drive og udvikle vores Cytostatikaproduktion i Næstved. Afdelingen be...
Indrykket:15. januar 2018
Udløbsdato:17. januar 2018

Afdelingsleder til 10. klasse

Vordingborg Kommune - Vordingborg Ungdomsskolen og 10. klasse

Vordingborg
Afdelingsleder søges til 10. klasse i Ungdomsskolen og 10. klasse i Vordingborg Kommune. Vores afdelingsleder i 10. klasse har pr. 1.1.2018 valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en ny afdelingsleder, der kan tiltræde stillingen hurtigst mu...
Indrykket:18. december 2017
Udløbsdato:21. januar 2018

Afdelingsleder til Præstø Skoles indskoling og skoleklub

Vordingborg Kommune - Præstø Skole

Vordingborg
Præstø Skole søger en afdelingsleder på fuld tid til vores indskoling og skoleklub. Skoleklubben er Vordingborg Kommunes tilbud til børn på 0.-6. klassetrin. Stillingen er nyoprettet. Skolen Præstø Skole er en velholdt skole i hjertet af Præstø. Vi ...