Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder med sundhedsfaglig baggrund til Dronning Ingrids Hjem i Valby

Er du et menneske, der kan få følgeskab af andre og få dit personale til at blomstre ved at vise tillid og anerkendelse? Brænder du for at skabe et Hjem for beboerne, hvor frihed og selvstændighed er fundamentale værdier? Har du en stærk faglighed og god erfaring med sundhedsfaglig ledelse? Så er det dig vi søger!

Om din kommende afdeling
Dronning Ingrids Hjem er beboernes Hjem, og vores opgave er at skabe rammer og mulighed for at beboerne kan leve det liv, de ønsker. Hvordan det så end ser ud.

Du vil blive afdelingsleder for en afdeling bestående af 34 beboere og 24 personaler samt afløsere. Du bliver samtidig en del af den fælles ledelse for hele huset. Vi er i alt seks ledere.
Vi er glade for at gå på arbejde, og hver dag bestræber vi os på at skabe den bedste dag for beboerne. Det er helt essentielt for os at bruge de ressourcer, vi hver især har. Vores styrke er vores forskellighed, og vi skal bruge den til at lære af hinanden og udvikle os derigennem.

Her bor 136 ældre. Vi værdsætter det tværfaglige arbejde og hjælper derfor på tværs i huset med alle faggrupper. Vi ser en styrke i mangfoldigheden og forskelligheden både på det faglige og personlige plan.

Følgeskab, troværdig, naturlig autenticitet – synlig tilbagetrukket

Du formår at have følgeskab, fordi du opleves som et troværdigt og autentisk menneske. Du forstår at synlig ledelse af og til skal være usynlig, for det vokser og gror organisationen af.
Du har lederuddannelse på diplom niveau eller er i gang med at tage den.

Dine opgaver
Du bliver ansvarlig for personaleledelse og løsning af kerneopgaven, som er mangfoldig og lige så kompleks som livet. Du planlægger og tilrettelægge opgaveløsningen, så dine medarbejderes ressourcer og kompetencer kommer i spil på den bedste måde. Du er med til at løfte kerneopgaven, og du forstår hvordan den røde tråd i den sundhedsfaglige dokumentation er et aktivt redskab i denne proces.

Du skaber personlig relation til de nødvendige personer, og du forstår at vi alle motiveres forskelligt. Du leder gennem tillid.

Du vil få et introduktionsprogram samt en oplærings- og overdragelsesperiode, som er tilpasset til dine kvalifikationer og kompetencer.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 1. december 2020
Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter fristens udløb.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.